Elevă la 35 de ani, performanţă la Bacalaureat. Femeia a obţinut cea mai mare notă din oraşul său VIDEO

O palmă pe obraz pentru elevii proaspăt absolvenţi care nu au reuşit să promoveze Bacalauratul. O femeie de 35 de ani, vânzătoare în Tecuci, a reuşit să obţină o notă aproape de 10, informează România TV. Este în fruntea listei în oraşul ei şi a doua pe judeţul Galaţi.

09 iul. 2014, 07:06
Elevă la 35 de ani, performanţă la Bacalaureat. Femeia a obţinut cea mai mare notă din oraşul său VIDEO

Pentru Mihaela cea mai mare doriţă a fost să îşi ia Bacalaureatul. Când a fost timpul ei, în urmă cu 17 ani, nu a putut susţine examenul. Problemele financiare ale familiei ei au obligat-o să se angajeze ca vânzătoare. Între timp s-a căsătorit şi a devenit mamă. Acum, când fata ei are 16 ani, s-a pus cu burta pe carte. A învăţat, iar la final bucuria a fost imensă. A obţinut media 9,96.

„Fiică-mea, ea m-a sunat şi mi-a zis pe un ton ca şi când mi-ar fi prezentat starea vremii: Mami ţi-am găsit rezultatele, ai 10 română, 10 matematică, 9,90 geografie, la care eu i-am spus: Diana ai nişte glume foarte proaste. Mi se părea un pic prea mult”, a spus Mihaela Emiliana Alexandru.

Citeşte şi Povestea EMOŢIONANTĂ a Andradei, SINGURA ELEVĂ de 10 din judeţul Galaţi la BAC 2014

Şi profesorii sunt mândri de performanţa Mihaelei.

„Mă simt onorată pentru că distinsa noastră elevă a reuşit să îmbine viaţa de familie cu viaţa de elev într-un mod armonios. Rezultatul este aşa cum îl ştim cu toţii: Prima medie pe oraşul Tecuci, a doua medie pe judeţul Galaţi”, a declarat Nicuţa Năstase, director Liceul tehnologic „Ovid Caledoniu” Tecuci.

Citeşte şi Elevă de 10 pe linie la BAC:Tinerii trebuie să-şi stabilească priorităţile şi să nu pună cartea pe ultimul loc

„Mă bucur foarte mult că mi s-a dat ocazia să vorbesc despre performanţa elevei mele, performanţe pentru unii, pentru mine au fost rezultate previzibile. De fapt aceasta este adevarata ei valoare”, a spus Mona Zaharia, diriginta Mihaelei Alexandru.

Mihaela vrea acum să îşi continue studiile. Încă nu a ales o facultate, dar este hotărâtă să urmeze una. Între timp îşi va susţine fiica pentru examenele care o aşteaptă.

Citeşte şi Două eleve de 10 la BACALAUREAT 2014 în Bacău. Una dintre ele îşi „încarcă bateriile” pentru Marea Britanie