Elevă lovită de MAŞINĂ în CURTEA unei ŞCOLI din Bacău

O elevă de 17 ani a fost călcată cu maşina chiar în curtea unui liceu din Bacău. Şoferul maşinii era un tânăr care venise să-şi ia iubita de la şcoală, potrivit România TV.

22 apr. 2013, 10:38
Elevă lovită de MAŞINĂ în CURTEA unei ŞCOLI din Bacău

Accidentul s-a produs, luni, în curtea Liceului Economic din Bacău. Potrivit primelor informaţii, un tânăr a intrat cu maşina în curtea instituţiei de învăţământ pentru a-şi aştepta iubita, însă în timpul manevrelor nu s-a asigurat şi a călcat pe picior o elevă.

Imediat după incident, şoferul teribilist a dispărut. A plecat să-şi ducă acasă iubita, chiar dacă eleva accidentată încă nu primise îngrijiri medicale. Băiatul a apărut în curtea şcolii câteva minute mai târziu, când ajunseseră medicii şi poliţiştii.

Tânăra a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Conducerea liceului şi poliţia anchetează modul în care s-a produs acest accident.

Eleva preluată este conştientă. Ea prezintă mici escoliaţii datorate acroşării de autoturism. Ea a fost transportată la spital. Tânăra este speriată, dar personalul medical a intervenit şi a liniştit-o„, a declarat, la România TV, Adrian Colibaba, purtător de cuvânt Ambulanţă.