ELEVĂ TORTURATĂ pentru un TELEFON MOBIL. COPILA a fost BĂTUTĂ şi LEGATĂ cu SÂRMĂ de un COPAC FOTO

O fată de 14 ani dintr-o localitate din Cluj a fost bătută şi legată cu sârmă de un copac. Fata se afla cu animalele pe câmp când a fost agresată de un bărbat de 45 de ani, care apoi a fugit.

07 aug. 2014, 06:35

Clipe de coşmar pentru o elevă din Cluj. Fata de 14 ani a fost bătută şi legată cu sârmă de un copac. Bărbatul care a agresat-o i-a furat telefonul şi a fugit, iar acum este căutat de poliţişti, potrivit Vocea Transilvaniei.

Citeşte şi Fetiţa violată de concubinul mamei: Era obligată la perversiuni sexuale, apoi primea bani de dulciuri

La data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, o minoră din comuna Floreşti a sesizat Poliţia, reclamând că ar fi fost legată şi i s-ar fi sustras telefonul mobil. Conform IPJ Cluj, minora, se afla cu animalele pe o păşune situată pe raza localităţii Tăuţi și a fost acostată de un bărbat pe care nu îl cunoştea şi lovită cu palma în zona feţei.

Citeşte şi Petrecere terminată prost pentru o tânără de 24 de ani. A fost violată spre dimineaţă de un petrecăreţ

Fata le-a povestit polițiștilor că a fost amenințată și legată cu o sârmă de un copac, după care i-ar fi fost furat telefonul mobil din buzunar, un aparat cu o valoare de circa 200 de lei. Polițiștii au întocmit portretul robot al bărbatului bănuit de săvârşirea faptei.