Eleve vândute pentru sex celebrităţilor la Timişoara. Gino Manzotti: Hai, terminaţi cu prostiile! VIDEO

Zeci de eleve minore au fost racolate pentru orgii sexuale, la Timişoara. Fetele au ajuns în paturile unor oameni extrem de influenţi, judecători, avocaţi, medici. De ele ar fi profitat şi Gino Manzotti, liderul trupei DJ Project. Artistul, dar şi un judecător şi alţi 5 suspecţi sunt cercetaţi sunt control judiciar. Liderul reţelei, dar şi fostul soţ al lui Brigitte Năstase şi un poliţist au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

19 iun. 2015, 06:17

Minorele erau abordat în cluburi sau pe facebook şi ajungeau în scurt timp sclave sexuale. Proxeneţii le făceau să se îndrăgostească de ei prin metoda „Loverboy”. Copilele erau apoi vândute pentru favoruri sexuale. De multe ori erau abuzate.

Citeşte şi: Percheziţii la o reţea de TRAFIC DE PERSOANE. Printre cei vizaţi, un DJ şi fostul soţ al lui Brigitte Năstase

„Mi-a spus că facem ceva şi am făcut altceva. M-a violat”, a declarat una dintre tinere.

Printre cei care ar fi făcut sex cu eleve este Gino Manzotti, liderul trupei DJ Project, potrivit România TV.

„Au început că Gino vrea să ma bage in videoclip şi chestii din astea, până la urma ei vorbeau de fapt altceva”, a mai precizat tânăra.

„Ştiam că mai prosteşte fetele, dar nu pe bani sau că da fetele la judecători, avocaţi (…) Eu şi dau mulţi bani la femei aşa (râde). Hai măi, terminaţi cu prostiile”, a precizat Gino Manzotti.

Chiar şi cei care ar fi trebuit să le ajute pe fete sunt bănuiţi că ar fi beneficiat de serviciilor lor sexuale: medici şi magistraţi. Un judecător este acuzat că a participat la orgii şi chiar ar fi şantajat o fată.

Procurorii DIICOT spun că toată afacerea a fost organizată de interlopul Paul Mânzu, un personaj controversat în Timişoara, care a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare în dosarul devalizării BRD Timișoara cu peste 2,3 milioane de euro.

Proxenetul era ajutat şi de fostul soţ al lui Brigitte Sfăt, dar şi de un poliţist. Preţul unei orgii cu minore varia de la câteva sute până la 5.000 de euro. Mai multe fete au fost duse la audieri.