Elevii eliminaţi de la bac au dat în judecată Inspectoratul Şcolar VIDEO

Publicat: Joi, 10 Septembrie 2015 10:23 // Actualizat: Joi, 10 Septembrie 2015 10:23 // Sursa: romaniatv.net

BACALAUREAT 2015: Zeci de elevi din Timiş au dat Inspectoratul Şcolar în judecată după ce aproape 150 de candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru că ar fi copiat, la un liceu din Făget. De cealaltă parte, şi profesorii suspraveghetori au făcut plângeri după ce au fost sancţionaţi disciplinar. 

Foto: tion.ro

BACALAUREAT 2015: De la liceul din Făget, aproape 150 de elevi au fost daţi afară din examenul de Bacalaureat pentru că au copiat sau pentru că i-au lăsat pe alţii să copieze. Acum peste 50 dintre aceştia contestă decizia Inspectoratului Şcolar şi îşi caută dreptatea în Instanţă, relatează România TV.

Mai mult decât atât, şi profesorii supraveghetori s-au ales cu sancţiuni. Nouă dintre aceştia au fost eliminaţi din învăţământ, iar alte câteva zeci s-au ales cu diminuări salariale. 

Citeşte şi BACALAUREAT 2015, sesiune toamnă. Peste 30 de elevi au fost eliminaţi de la proba la alegere a profilului

O parte dintre profesorii supraveghetori au făcut plângeri la comisia de disciplină, iar, dacă nu li se va da dreptate, spun că vor face plângeri în instanţă.

Pe de altă parte, însă, Comisia de Disciplină spune că probele de pe camerele de supraveghere montate în sălile de clase sunt dovezi clare despre frauda de la bac din sesiunea din vară.

SCANDALOS. Supraveghetorii de la BAC îi învăţau pe elevi cum să COPIEZE: "Faceţi-o cu bun-simţ"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H