Elevii Primei Doamne, note mari la BAC. Mesaje emoţionante pentru Carmen Iohannis

Publicat: Marţi, 10 Iulie 2018 12:58 // Actualizat: Marţi, 10 Iulie 2018 14:00 // Sursa: romaniatv.net

Proaspăt absolvenţi de liceu, elevii Primei Doamne, Carmen Iohannis, au obţinut note foarte bune la Bacalaureat. Fericiţi că au trecut cu bine examenul maturităţii, tinerii spun că le va fi foarte dor de diriginta lor.

9,90 a fost cea mai mare notă obţinută de o elevă din clasa la care Carmen Iohannis a fost dirigintă, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu

"Doamna dirigintă a fost pentru noi un om deosebit, un adevărat exemplu. Pe lângă faptul că ne-a ajutat să ne dezvoltăm în plan profesional, ne-a oferit numeroase lecții de viață pe care nu le vom uita. În ciuda timpului său limitat, s-a preocupat mereu de noi, a format un colectiv unit și a reușit să își pună amprenta în personalitatea fiecăruia”, a spus eleva de 9,90, potrivit turnulsfatului.ro.

Nici restul elevilor nu s-au lăsat mai prejos. Au obţinut note între 9,30 şi 9,60 - motiv de mândrie pentru diriginta Carmen Iohannis.

"E mândră, am vorbit cu ea zilele trecute despre Bac și note și se bucură tare pentru noi. Ne-a ținut pumnii, a avut și ea emoții și acum suntem toți fericiți. Este o femeie de nota 10. Ne-a motivat în permanenţă și ne-a încurajat întotdeauna. O să-mi fie tare dor de ea”, a spus una dintre elevele Primei Doamne.

"Ne-a susținut în tot ceea ce ne-am propus să facem și ne-a îndrumat mereu. A fost alături de noi și în momentele bune, dar și când am avut emoții și am fost stresați. Am avut multe lucruri de învățat de la ea și ne-a învățat să fim uniți și să ne susținem unul pe celălalt", a mărturisit o altă elevă.

Elevii dirigintei Carmen Iohannis se pregătesc acum de admiterea la facultate. Cât despre Prima Doamnă, aceasta va prelua în toamnă bobocii care abia au intrat în clasa a 9-a.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
BAC carmen iohannis elevii lui carmen iohannis rezultate bac
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H