Elevul care l-a ucis pe bulibaşa din Cârcea, condamnat la peste 20 de ani de închisoare VIDEO

Un bărbat a fost condamnat definitiv la 22 de ani de închisoare pentru uciderea bulibaşei din Cârcea, judeţul Dolj. El a făcut totul la comanda fiului bulibaşei, pentru suma de 35.000 de euro. Copilul adoptat al celui mai bogat ţigan din localitate a fost condamnat şi el la 15 ani de carceră, informează România TV.

03 nov. 2015, 16:47
Elevul care l-a ucis pe bulibaşa din Cârcea, condamnat la peste 20 de ani de închisoare VIDEO

Crima s-a petrecut în august 2014. Bulibaşa din Cârcea dormea în vila sa alături de soţie. O singură lovitură de cuţit în zona gâtului i-a fost fatală.

Criminalul este un elev de 18 ani, condamnat acum definitiv la 22 de ani de închisoare. El a făcut totul la comanda fiului bulibaşei. Acesta este un român adoptat de bulibaşă de când era doar un bebeluş.

Citeşte şi Bulibaşa din Dolj, ASASINAT la comanda FIULUI său. Un coleg de clasă, plătit ca să ucidă

Fiul bulibaşei trăia în lux, însă îşi dorea întreaga avere de sute de mii de euro a tatălui său. Mai ales că era presat de datoriile pe care le adunase la jocurile de noroc. Aşa că, a orchestrat întreaga crimă în cel mai mic detaliu.

Cei doi tineri au discutat minute bune până au ales arma crimei, un cuţit pe care fiul victimei a promis că-l va aduce de acasă, apoi a urmat negocierea. Fiul victimei a oferit 20.000 de euro pentru a-i fi ucis tatăl. Intermediarul şi asasinul plătit au pretins însă mai mulţi bani. Într-un final au bătut palma pentru 35.000 de euro.

Fiul bulibaşei a fost condamnat definitiv la 15 ani de carceră pentru instigare la omor calificat. În acelaşi dosar a fost condamnat şi un tânăr care a fost complice la înţelegerea dintre fiul bulibaşei şi criminalul plătit care va sta 22 de ani în închisoare.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Dolj. Un ţigan a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă