Elevul de 14 ani din Iaşi care s-a SPÂNZURAT era OLIMPIC la informatică

Publicat: Joi, 17 Octombrie 2013 19:01 // Actualizat: Joi, 17 Octombrie 2013 19:14 // Sursa: romaniatv.net

Un elev de 14 ani din Iaşi, medaliat la olimpiada naţională de informatică, s-a spânzurat în locuinţa lui, iar motivul pentru care a recurs la acest gest nu este deocamdată cunoscut.

Băiatul de 14 ani, elev la Colegiul de Informatică "Grigore Moisil" din Iaşi, a fost găsit spânzurat, miercuri seară, în locuinţă, de către tatăl său, potrivit Mediafax.

Elevul obţinuse locul doi pe ţară la olimpiadele naţionale de informatică din 2011 şi 2012.

Mama băiatului este profesoară la un liceu de elită din Iaşi, iar tatăl este inginer, ambii fiind în stare de şoc.

Elevul s-a spânzurat cu cablul antifurt de la bicicleta sa şi nu a lăsat vreun bilet de adio. Nici părinţii şi nici profesorii nu îşi explică gestul copilului.

CITEŞTEŞ ŞI Un adolescent britanic a fost găsit SPÂNZURAT în camera lui. Motivul e ULUITOR

Potrivit colegilor de clasă, băiatul a venit miercuri la şcoală, a fost vesel şi nu a dat de înţeles că ar avea vreo problemă.

"Suntem consternaţi de această tragedie, iar părinţii săi sunt distruşi. Nu ne putem explica ceea ce s-a întâmplat. Ieri (miercuri - n.r.), când a plecat de la şcoală, a fost foarte vesel", a declarat, joi, Carmen Losonczy, directorul Colegiului de Informatică "Grigore Moisil" din Iaşi.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Sabina Manea, a precizat că elevul nu ar fi fost implicat în vreun conflict la şcoală.

"Suntem şocaţi, atât noi, cât şi profesorii şi colegii de la Liceul de Informatică, unde învăţa băiatul. Era un copil olimpic la informatică, cu rezultate foarte bune la şcoală. Din mediul şcolar, nimic nu l-ar fi împins la un asemenea gest. Nu existau conflicte sau tensiuni în clasă. Toată lumea este înmărmurită", a afirmat Sabina Manea.

Poliţiştii ieşeni au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, urmând ca legiştii să facă necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
elev spanzurat elev spânzurat iaşi sinucidere sinucidere Iaşi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 oct 11:30
...a recurs la un gest extrem: s-a sinucis într-o manieră violentă. În urmă cu două zile, după ce s-a întors de la şcoală, copilul a mers pe veranda casei, a luat cablul antifurt de la bicicletă şi s-a spânzurat cu el. Nu a lăsat niciun bilet în care să explice acest gest extrem, scrie ...
17 oct 19:30
... Un elev de 14 ani din Iaşi, medaliat la olimpiada naţională de informatică, s-a...
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H