Elicopter prăbuşit în Mamaia. Cine erau SALVATORII SMURD care au murit pe lacul Siutghiol

Bilanţ dureros după prăbușirea elicopterului SMURD în Lacul Siutghiol. Niciunul dintre cei patru membri ai echipajului nu a supravieţuit. Pilotul, copilotul, doctorița și asistenta și-au găsit sfârșitul în apele înghețate ale lacului. Cu toții lasă în urmă familii în lacrimi și copii orfani. Asistenta, care mai avea un copil de 11 ani, abia apucase să-şi anunţe iubitul că va fi din nou mamă, potrivit România TV.

16 dec. 2014, 08:38
Elicopter prăbuşit în Mamaia. Cine erau SALVATORII SMURD care au murit pe lacul Siutghiol

Asistenta echipajului, Gabriela Camelia Harton, avea 37 de ani şi a lăsat în urmă un copil de 11 ani. Femeia tocmai aflase că este însărcinată și, cu doar 20 de minute înainte ca elicopterul să se prăbuşească, îi spusese și iubitului său.

Iubi, decolăm spre Kogălniceanu. Eram sigură că e pozitiv”. Ea nu trebuia să zboare cu elicopterul spre Tuzla, la hangar. Ea trebuia să debarce la Kogălniceanu şi să vină acasă, asta era procedura până acum„, a spus iubitul asistentei.

Citeşte şi Elicopter SMURD prăbuşit în Mamaia: Cum a fost găsit copilotul în lacul Siutghiol

Gabriela nu a avut o viață ușoară. A crescut fără mamă, iar tatăl era bolnav. Soţul ei a murit din cauza unei tumori atunci când fiica lor avea doar 1 an. Cumpărase un apartament în rate pentru care făcea eforturi să îl plătească, aşa că lucra în paralel ca asistent pentru un medic stomatolog.

„Mama ei a decedat la 32 de ani, a rămas singură la 12 ani, iar soţul ei a decedat la vârsta de 30 de ani având un copilaş de 1 an, iar acum a rămas copilaşul ei din nou singur”, a spus vărul asistentei medicale.

Citeşte şi Elicopter SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol. Care sunt CAUZELE posibile ale tragediei aviatice VIDEO

Gabriela era bună prietenă cu doctoriţa Laura Vizireanu, prima găsită de salvatori. Avea 39 de ani şi era medic la Unitatea de Urgenţă a Spitalului din Constanţa. A fost căsătorită cu şeful Poliţiei Brăila, dar divorțaseră anul trecut. Femeia a lăsat în urmă un băiețel de patru ani.

Pilotul elicopterului, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, era din Buzău și avea 47 de ani. Soția sa este profesoară, iar fiica – studentă în Capitală. Petru Cătuneanu era angajat al Ministerului de Interne de 10 ani. Avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care aproximativ 2.000 pe elicopterul de tip EC 135.

Copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, era cetăţean de onoare al orașului Mioveni pentru merite în salvarea vieţilor. Avea 42 de ani și era angajat al Ministerului de Interne de 7 ani. Era căsătorit cu o educatoare de la gradiniţa din oraş şi aveau un copil mic. A zburat 1.600 de ore, dintre care 500 doar pe acest tip de elicopter.

Citeşte şi Elicopter SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol: Toate cele patru persoane aflate la bord au MURIT/VIDEO