Elicopterul primului ministru a fost forţat să aterizeze de urgenţă. A ajuns pe un teren de fotbal

Publicat: Luni, 02 Martie 2015 19:26 // Actualizat: Luni, 02 Martie 2015 19:26 // Sursa: romaniatv.net

Elicopterul în care se afla premierul italian Matteo Renzi a fost nevoit să facă o aterizare de urgenţă pe un teren de fotbal, în Toscana, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile zborului, scrie thelocal.it.

Primierul italian se afla în drum spre Roma, după ce decolase din Florenţa, când vremea nefavorabilă ar fi putut pune în pericol zborul elicopterului şi, implicit, viaţa şefului Executivului de la Roma, scrie la rândul ei publicaţia La Repubblica.

Renzi, echipa care îl însoţea şi echipajul elicopterului au scăpat nevătămaţi şi au aterizat de urgenţă pe stadion. După acest incident, premierul nu şi-a mai continuat drumul către destinaţia din program, ci s-a întors la Roma, cu maşina şi gărzile lui de securitate.

Un politician local a găsit prilejul de a face o glumă pe seama păţaniei lui Renzi, spunând că premierul italia a făcut "o vizită neaşteptată" în Toscana: "Dragă Matteo Renzi, îţi înţeleg graba (...) dar data viitoare, când mai vii în Civitella, permite-mi să îţi ofer o cafea", a scris politicianul glumeţ pe Facebook.
loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
aterizare de urgenţă elicopter Matteo Renzi teren de fotbal Toscana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 mar 21:27
...fotbal, în Toscana, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile zborului, scrie thelocal.it. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
02 mar 20:25
...facă o aterizare de urgenţă pe un teren de fotbal, în Toscana, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile …read more ...
02 mar 19:53
... Elicopterul în care se afla premierul italian Matteo...
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H