ELIMINARE EXATLON 20 MAI 2018: Răsturnare de situaţie, nimeni nu se aştepta să plece acasă înainte de finala Exatlon

Exatlon România, 20 mai 2018. Eliminare: Războinici - Faimoși, live. Concursul se apropie de final, iar astăzi va fi o nouă eliminare. 

20 mai 2018, 16:44
ELIMINARE EXATLON 20 MAI 2018: Răsturnare de situaţie, nimeni nu se aştepta să plece acasă înainte de finala Exatlon

ELIMINARE EXATLON 20 MAI 2018: Concurentul Exatlon care a fost eliminat în 20 mai 2018 este: Catalin Cazacu.

Faimoși- Războinici 3-10. Alex de la Războinici aduce victoria, un Faimos va pleca acasa! Vladimir Drăghia sau Cătălin Cazacu riscă să fie eliminați. 

Războinici – Faimoși, live Concursul continuă astăzi cu o nouă eliminare, după ce ieri Larisa a fost eliminată din concurs. 

ELIMINARE EXATLON 20 MAI 2018: Războinici – Faimoși, live „Îmi doresc foarte mult să ajung în semifinale, așa că îmi doresc foarte mult să câștig proba de astăzi,” a declarat Alex de la războinici

ELIMINARE EXATLON 20 MAI 2018: Războinici – Faimoși, live „Mi-am dat seama că nu am timp sa mă gândesc la ce s-a întâmplat și în același timp, nici să mă gândesc la ce va urma, pentru că totul se întâmplă foarte repede,” a spus Vladimir Drăghia. 

ELIMINARE EXATLON 20 MAI 2018: Războinici – Faimoși, live.  Echipele au rămas dezechilibrate. De la faimoși au mai rămas doar Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu, iar de la războinici, Alex, Ștefan, Roxana și Ionut

ELIMINARE EXATLON 20 MAI 2018: Războinici – Faimoși, live. Astăzi jocul va fi pentru eliminare. Până miercuri va fi eliminat în fiecare zi câte un concurent. Rămâneți pe DCNews pentru a afla numele concurentului care va părăsi astazi competiția. 

Vezi imagini din confruntarea de astăzi: