Eliza a decis să se întoarcă în România după 20 de ani petrecuți în Italia. A cumpărat o casă bătrânească și și-a schimbat viața radical

Eliza a decis să își schimbe radical viața după ce timp de 20 de ani a trăit în Italia și s-a întors definitiv în România.

27 mart. 2023, 11:06

După 20 de ani petrecuți în Italia, Eliza a decis să se întoarcă definitiv în România. A cumpărat o casă veche într-un sat din Neamț și a început să trăiască o viață simplă și curată. Nu regretă deloc această decizie, iar întoarcerea la origini a învățat-o să aprecieze mai mult ceea ce are.

Citește și: VIDEO O tânără de origine română a câştigat showul The Voice din Germania: „Părinţii mei au pierdut tot ce aveau în România”

„Am primit mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Mi-a venit așa sa fac o retrospectiva a anilor 2020-2022…Totul a început cu „marea resetare” a sufletului meu care s-a trezit la viața doar prin grazie divina și a fost condus către zorii unei noi etape existentiale.

În doi ani, în satul Filioara, am renovat cât de cât casuța cumparata, am muncit cât n-am făcut-o în 20 de ani în Italia, m-am spălat la lighean, am ascultat lemnul trosnind în soba, am tremurat la wc-ul din curte, m-am bucurat, am oftat, m-am enervat, am simțit ca plutesc de fericire, m-am prăbușit uneori, dar m-am ridicat, am făcut multe greșeli, am învățat din ele sau poate nu…mi-au apărut multe riduri și fire albe, m-am certat cu meseriasii, am început o casuța noua, am devenit mama…

Citește și: Denis Hanganu, despre tinerii actori din România: „Eu am vrut să renunţ a doua oară la actorie. Totul e plin de subiectivism şi de incertitudine”

Am pus început bun, cred( sper) și am primit mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Le doresc curaj celor care încă nu sunt hotarati sa facă pasul…”, a scris Eliza pe grupul de Facebook „Mutat la țară – Viața fără ceas”.