Eliza, fiica Adrianei Iliescu, șefă de promoție la absolvirea liceului. Se va înscrie la două facultăți: „Am decis să urmez modelul mamei”

Eliza Iliescu este proaspătă absolventă de liceu, dar nu oricum, ci ca șefă de promoție. Tânăra a decis deja ce va studia mai departe şi s-a înscris deja la două facultăţi.

03 iun. 2022, 13:32
Eliza, fiica Adrianei Iliescu, șefă de promoție la absolvirea liceului. Se va înscrie la două facultăți: „Am decis să urmez modelul mamei”
Eliza, fiica Adrianei Iliescu, șefă de promoție la absolvirea liceului. Se va înscrie la două facultăți

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, șefă de promoție la absolvirea liceului. Tânăraa dezvăluit deja ce planuri are pentru viitor şi va urma două facultăți în paralel.

Eliza Iliescu vrea să studieze în România: „Am decis să urmez modelul mamei”

Eliza Iliescu a fost șefă de promoție la absolvirea cursurilor Liceului „Dimitrie Paciurea”. Nu a vrut să dezvăluie media generală pe care a avut-o, dar a menționat că este „peste 9.50”. „Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9,50!”, a declarat Eliza Iliescu pentru Impact.

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Ce avere îi va lăsa fiicei sale, Eliza

Tânăra nu se consideră vedetă deşi este cunoscută de toată România, pentru că mama sa este femeia care a născut la cea mai înaintată vârstă, 66 de ani! „Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă, am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a declarat Eliza Iliescu.

Momente teribile pentru Adriana Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România şi-a luat loc de veci!

Eliza Iliescu mai are de trecut prin probele examenului de Bacalaureat, dar se gândește deja la facultățile pe care le va urma, având în vedere că a decis deja că se va înscrie la cursurile Facultății de Litere, dar și la Filosofie. „Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, a mai declarat Eliza Iliescu.