Eliza Natanticu, declaraţii despre sarcină: „Cred că o să fiu o mamă panicoasă”. Cum a fost cerută de soţie

Eliza Natanticu, declaraţii despre sarcină. După participarea la Asia Express, actriţa şi soţul ei au o relaţie mai solidă şi nu se mai ceartă. În viitorul apropiat, cei doi îşi doresc un copil , astfel că nu este exclusă o sarcină în următoarele luni ale noului an.

06 ian. 2022, 08:47
Eliza Natanticu, declaraţii despre sarcină: „Cred că o să fiu o mamă panicoasă”. Cum a fost cerută de soţie
Eliza Natanticu, declaraţii despre sarcină

Eliza Natanticu, declaraţii despre sarcină. Artista a dezvăluit că între ea şi Cosmin Natanticu nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, ci din contră, nu prea l-a plăcut atunci când l-a văzut.

Ea a fost cea care l-a invitat la suc, iar actorul a refuzat-o pentru că se afla într-o relaţie la distanţă.

Citeşte şi: Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Drama trăită de actriţă: „Am contactat o bacterie din spital”

De când am participat la Asia am început sa ne înțelegem din ce în ce mai bine ca niciodată. Nu ne-am mai certat.

Nouă ne au făcut cunoștința niște prieteni. Ne au spus că suntem făcuți unul pentru celalalt. Eram la o sedinta foto. Nu ne am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat ca suntem făcuți unul pentru celălalt. Eu i-am zis: băi, Cupidon, stai liniștită.

I-am scris pe facebook sa ieșim undeva, dar m-a refuzat pentru ca era intr-o relație la distanță, cu o fată din Bruxelles. La o săptămâna mi a dat mesaj si mi-a zis dacă vreau sa ieșim la un suc pentru ca nu mai are relație.

Pentru întâlnirea cu Cosmin nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. In general ma aranjam, mă bibileam, si eu ca orice femeie. Din prima ora pe care am petrecut-o împreuna mi am dat seama ca el este cel mai bun”, a povestit Eliza Natanticu la Antena Stars.

Eliza Natanticu, declaraţii despre sarcină

Soția lui Cosmin a povestit cum a fost cerută de soţie. Iniţial, nu a acceptat cererea în căsătorie, însă actorul nu s-a dat bătut.

A venit cu inelul si l-am refuzat. A mai insistat vreo câteva zile. Mi-a pus inelul într-un pahar de shot, era să mă înec. Apoi într-o poleială de bomboană, pe care era să o arunc. Într-un final mi-a zis dacă vreau sau nu sa fiu soția lui, așa ca am acceptat.

Dacă e să vină un bebe e binevenit. Dacă am stat eu cu șase căței în casă, crede-mă că sunt pregătită pentru orice. Cred că voi fi o mamă panicoasă, așa mi s-a întâmplat cu cățelușii pe care i-am avut.

Am băgat degetul în placentă. Am fost super-speriată. În primă fază mă sperii, apoi îmi dau seama că totul e în regulă. Eu sunt panicată. Cosmin o să fie un super-tată, sunt convinsă„, a mai spus Eliza Natanticu.