Elizabeth Warren şi-a lansat campania pentru alegerile prezidenţiale din 2020. Atac la Donald Trump

Publicat: Sâmbătă, 09 Februarie 2019 22:52 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Februarie 2019 22:55 // Sursa: romaniatv.net

Elizabeth Warren, considerată una dintre cele mai progresiste reprezentante ale Partidului Democrat, şi-a lansat oficial, sâmbătă, campania pentru alegerile prezidenţiale din 2020.

Elizabeth Warren, în vârstă de 69 de ani, profesoară la Harvard Law School devenită senator, este poate cea mai cunoscută personalitate care intră în cursă. De când a fost aleasă în Senat, în 2012, a avut abordări progresiste în cadrul Partidului Democrat, pledând pentru creşterea taxelor pentru bogaţi şi pentru protecţia consumatorului.

"Aceasta este lupta vieţilor noastre, lupta pentru a construi o ţară unde visele sunt posibile. Şi acesta este motivul pentru care mă aflu azi aici pentru a vă anunţa că voi candida la postul de preşedinte al SUA", a declarat Elizabeth  Warren în faţa unei mulţimi strânse în Lawrence (Massachusetts).

"Oamenii care muncesc din greu sunt împotriva unui mic grup de oameni care deţin mult prea multă putere, nu doar în economia noastră, ci şi în democraţia noastră. Suntem aici pentru a spune că e de ajuns", a mai declarat Elizabeth Warren la mitingul la care şi-a lansat campania electorală. Ea l-a calificat pe preşedintele Donald Trump drept "un produs al unui sistem falsificat care îi sprijină pe cei bogaţi şi puternici şi aruncă cu noroi în toţi ceilalţi".

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri 2020 SUA alegeri prezidenţiale SUA Elizabeth Warren
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H