ELLIE WHITE a născut o fetiţă

Ellie White a devenit din nou mămică. Vedeta a născut, duminică, o fetiţă perfect sănătoasă care va primi numele Alexis Maria, fiind cel de-al doilea copil său.

31 mai 2015, 11:04
ELLIE WHITE a născut o fetiţă

Elie Ehite este internată la o clinică priviată din Capitală , unde a suferit o operaţie de cezariană. Încă de la ora 11, Ellie White s-a prezentat la clinică, împreună cu soțul ei, iar după procedurile de pregătire, a intrat în sala de operație.

Soțul ei i-a fost alături chiar și în sala de operație și a încurajat-o în fiecare moment. Micuța Alexis Maria are 3,370 kg și 52 cm și a primit nota 10. 

„E ca atunci când mergi cu avionul. Am emoţii, dar nu le pot controla. Ea e fericită, e bine, în mod normal trebuia să nască natural, dar nu s-a putut. Ea voia băieţel, dar vom avea fetiţă. Băieţelul meu nu ştiu cât înţelege că vine Maria, dar astăzi la a pupat-o pe Ellie pe burtică”, a declarat Doru Tinca, partenerul ei de viaţă, duminică, la Antena Stars.

Artista mai este mama unui băieţel pe nume Mihai. Anul trecut, după şapte ani de relaţie, Ellie şi Doru au fost la un pas de căsătorie, dar s-au despărţit. Nu au rezistat prea mult despărţiti şi s-au împăcat. După împăcare, Ellie a rămas însărcinată.

CITEŞTE ŞI Ellie White este în CULMEA fericirii! A aflat SEXUL celui de-al doilea COPIL. FOTO