Cea mai căutată femeie a fost găsită în urmă cu puţin timp. Trupul ei era îngropat

Lipsa ei a fost anunțată la poliție în urmă cu multă vreme. S-a crezut că e un caz tipic de dispariție, însă, în cele din urmă s-a descoperit adevărul. Femeia este moartă, iar principalii suspecți în acest caz sunt fiica victimei și iubitul acesteia.

27 feb. 2019, 07:24
Cea mai căutată femeie a fost găsită în urmă cu puţin timp. Trupul ei era îngropat

Dacă, în România, dispariția Elodiei reprezintă încă unul dintre cele mai ciudate cazuri din istorie, în Argentina lucrurile par să se rezolve mai ușor, scrie a1.ro. Opt luni. Atât au durat căutările Danielei Nerina Cicchini, a cărei absență fusese sesizată organelor de către familie încă din vara anului trecut.

Citeşte şi Elodia are datorii şi după moarte. Vezi cum s-au dublat restanţele după dispariţia avocatei

Speța nu a rămas blocată undeva în rafturile secției de poliție unde fusese anunțată dispariția, iar zilele trecute polițiștii au reușit să îi descopere trupul neînsuflețit al femeii în vârstă de 49 de ani în curtea în care locuiau fiica și iubitul acesteia. Cei doi au devenit imediat principalii suspecți ai unei posibile crime, mai ales că pe locul în care a fost decoperit trupul femeii îngropat, amorezii intenționau să toarne fundația pentru a construi un grătar.