Elon Musk, ales Personalitatea Anului 2021 de revista Time. „Cel mai bogat om din lume nu deține o casă și recent și-a vândut averea”

Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX, a fost desemnat Personalitatea anului 2021 de revista Time. De asemenea, dezvoltatorii vaccinurilor anti-Covid au fost desemnați Eroii anului 2021.

13 dec. 2021, 15:47
Elon Musk, ales Personalitatea Anului 2021 de revista Time. „Cel mai bogat om din lume nu deține o casă și recent și-a vândut averea”

„Cel mai bogat om din lume nu deține o casă și recent și-a vândut averea. Lansează sateliți pe orbită și exploatează soarele; conduce o mașină creată de el, care nu folosește benzină și abia dacă are nevoie de șofer. La o simplă mișcare a degetului său, bursa urcă sau se prăbuşeşte”, scrie revista Time, în descrierea făcută lui Elon Musk.

„Acesta este omul care aspiră să ne salveze planeta și să ne aducă una nouă pe care să o locuim: clovn, geniu, vizionar, industriaș, showman; un hibrid nebunesc al lui Thomas Edison, PT Barnum, Andrew Carnegie și Dr. Manhattan, omul-zeu cu pielea albastră, care inventează mașini electrice și se mută pe Marte”, se mai arată în prezentare.

Citeşte şi Elon Musk s-a săturat de ştiinţă. Şeful Tesla se gândeşte să renunţe la afaceri şi să devină influencer full-time

Compania sa de lansare de rachete, SpaceX, a depășit Boeing și este de aşetptat să dețină viitorul spațial al Americii. Compania sa de mașini, Tesla, controlează două treimi din piața de vehicule electrice, unde Musk a fost pionier, piaţă care este evaluată la un trilion de dolari.

Citeşte şi Elon Musk le-a spus angajaţilor SpaceX că-i paşte falimentul. Situaţia din prezent este dezastruoasă

Musk