Elon Musk, declaraţie-şoc: Nu va primi vaccinul anti-COVID, nici el şi nici membrii familiei

Publicat: Marţi, 29 Septembrie 2020 12:30 // Actualizat: Marţi, 29 Septembrie 2020 19:50 // Sursa: romaniatv.net

Elon Musk, CEO-ul Tesla, nu intenţionează să primească un vaccin COVID-19 atunci când unul devine disponibil, a declarat l pentru Kara Swisher de la The New York Times într-un episod al podcastului "Sway" publicat luni.

Foto: Facebook

Musk a spus că el şi copiii săi nu riscă să contracteze COVID, prin urmare, nu intenţionează să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului. Nu există nicio dovadă că Musk şi familia sa sunt mai puţin sensibili la virusul extrem de contagios care a ucis până acum peste 200.000 de americani de toate vârstele.

Musk, care a NEGAT în mod repetat severitatea coronavirusului, a reiterat anumite opinii fără baze ştiinţifice cu privire la COVID-19. El a spus, de asemenea, că el crede că a avut boala în ianuarie, înainte să se fi răspândit în SUA.

Musk a fost sincer despre criza coronavirusului încă de la început şi a contestat frecvent atât datele din jurul virusului, cât şi răspunsul guvernului la acesta, în special comenzile de şedere la domiciliu.

Elon Musk a devenit al treilea cel mai bogat om din lume! L-a întrecut chiar şi pe Mark Zuckerberg

"În esenţă, ceea ce trebuie făcut ar fi să nu iniţiezi un blocaj pentru întreaga ţară, ci oricine este expus riscului să fie pus în carantină", a spus Musk.

Cercetările au arătat că ordinele de şedere la domiciliu adoptate între martie şi mai ar fi putut preveni milioane de infecţii şi sute de mii de decese în SUA.

Elon Musk spune că el şi familia sa nu vor primi un vaccin împotriva coronavirusului atunci când va fi disponibili.

Musk a discutat despre sentimentele sale cu privire la virus într-un episod din „Sway", un podcast găzduit de Kara Swisher, publicat luni de The New York Times. În timpul conversaţiei lor, Swisher l-a întrebat pe CEO-ul Tesla dacă el sau familia lui vor primi un vaccin COVID-19 odată ce acesta va fi disponibil. la care Musk a spus că nu o va face pentru că „nu riscă să contracteze COVID şi nici copiii mei".

Nu există nicio dovadă că Musk şi familia sa sunt mai puţin sensibili la virusul extrem de contagios care a ucis până acum peste 200.000 de americani de toate vârstele.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CEO-ul Tesla Covid-19 Elon Musk
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H