Elwira Petre, despre experiența postului intermitent de 72 de ore: „Îmi venea să sparg toți pereții din casă”

Postul intermitent a ajuns una dintre cele mai celebre metode de slăbit în rândul vedetelor din România, iar Elwira Petre profită de ea din plin. Ea a împărtășit cu fanii experiența fastingului de 72 de ore.
Alina Costache
15 ian. 2024, 16:45
Elwira Petre, despre experiența postului intermitent de 72 de ore: „Îmi venea să sparg toți pereții din casă”
Elwira Petre, despre experiența postului intermitent de 72 de ore: „Îmi venea să sparg toți pereții din casă”

Elwira Petre are mare grijă de felul în care arată, astfel că, pe lângă sport, aceasta apelează și la diverse trucuri alimentare. De data aceasta, soția lui Mihai Petre a deci să țină fastingul de 72 de ore, iar ulterior le-a povestit fanilor cum a fost acestă experiență pentru ea.

Citește și: Ce este postul intermitent. Cele mai bune metode pentru a slăbi cu fasting

Elwira Petre, despre experiența postului intermitent de 72 de ore

Elwira Petre mărturisește că această experiență a fost unică pentru ea, chiar dacă a fost și puțin dificil. Din fericire, vedeta a trecut cu brio peste perioada de fasting, fiind foarte mândră de rezultate.

„Am hotărât să țin un fasting de trei zile și am zis să vă povestesc cum a fost, poate pe unii dintre voi vă vor ajuta. Această experiență este unică, specială, deoarece este o călătorie unică alături de mintea mea, corpul meu. Am mai ținut fasting de 48 de ore, niciodată de 72 de ore și nu știam la ce să mă aștept. Prima zi era chiar una foarte bună, pentru că sunt obișnuită o dată pe lună, o dată pe săptămână să folosesc fastingul de 24 de ore, în a doua zi au început puțin problemele. Nu îmi era foame, dar mă simțeam obosită, m-am culcam puțin mai devreme, cea de-a treia zi mă așteptam să fie cea mai grea, dar am avut o surpriză.

De când m-am trezit, corpul meu exploda de energie, ceva ce nu am simțit niciodată. E o experiență tare faină. Aveam atâta energie de îmi venea să sparg toți pereții din casă. Sincer, mă așteptam să mă simt foarte obosită, să îmi fie foame, dar nu s-a întâmplat asta. Eu folosesc fastingul pentru regenerare și vindecare. A fost o călătorie extrem de frumoasă cu mintea și corpul meu. O călătorie spirituală. De multe ori nu am avut încredere că pot să duc asta până la capăt, dar acum sunt foarte fericită că am reușit”, a povestit Elwira Petre pe rețelele de socializare.

Elwira Petre a împărtășit cu fanii săi și câteva idei de mese după fastingul de 72 de ore.

„Poți avea câteva gustări, cum ar fi o ceașcă de ceai de plante, organic, fără chimicale (foarte important acest aspect!). Sau cafea neagră neîndulcită și fără lapte. Dacă simți foamea foarte intens poți lua o linguriță de MCT oil. Eu am băut 2 cafele negre și o ceașcă de ceai de plante (uscate acasă, plantele sunt crescute în grădina mea). De asemenea, este foarte important cu ce ‘spargeți’ fastingul. Nu poate fi direct o masă copioasă sau o felie de tort. Prima mea masă a fost o cană de supă de oase cu zeamă de varză și câteva măsline. M-au ajutat grăsimea (dar și proteina e indicată) pentru ca nu-mi doresc să pierd masă musculară. Puteți folosi și kefir sau avocado la prima masă după post. Pentru mine această experiență a fost unică, o călătorie de la care nu știam la ce să mă aștept, nu știam dacă am să pot să duc totul până la cap, dar pe care cu siguranță am să o repet!”, a mai povestit Elwira Petre.

Citește și: Ce se întâmplă dacă sari peste micul dejun. Cinci motive pentru care îți vei schimba obiceiul

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!