Elwira şi Mihai Petre, părinţi din nou? „Un nou membru în familie este binevenit

Elwira şi Mihai Petre, părinţi din nou? Câştigătorii ultimului sezon Asia Express au făcut declaraţii despre planurile de viitor şi au dezvăluit că îşi mai doresc un copil. În urmă cu câțiva ani, cei doi își doreau să aibă trei copii.

25 ian. 2022, 16:41
Elwira şi Mihai Petre, părinţi din nou? „Un nou membru în familie este binevenit
Elwira şi Mihai Petre, părinţi din nou?

Elwira şi Mihai Petre, părinţi din nou? Vedeta a mărturisit însă că dacă e să se întâmple să rămână însărcinată, cu siguranță va fi foarte fericită, iar bebelușul va fi binevenit în familie.

Citeşte şi: Cum s-a schimbat relaţia dintre Elwira şi Mihai Petre, după Asia Express: „Au existat nişte schimbări”

Elwira şi Mihai Petre, părinţi din nou?

Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră.

Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a spus Elwira pentru Viva.ro.

Fetiţele lor au fost extrem de bucuroase să afle că părinții lor au câștigat marele premiu și că au reușit să treacă prin atât de multe provocări.

Când am ajuns acasă, Catinca ne-a întrebat cum a mers, dacă am câștigat și câte amulete am câștigat. Dar noi din start, înainte să plecăm, le-am zis că toate lucrurile acestea sunt confidențiale, că nu le putem vorbi și că le vor afla pe parcurs.

Practic, fetele au descoperit și ele toată emisiunea în timpul difuzării, alături de telespectatori. La finală am invitat câțiva prieteni, iar fetele nu știau încă faptul că noi am câștigat. Reacția lor în momentul în care au aflat ne-a răsplătit tot efortul.

A fost una spectaculoasă. Nu am regretat că nu le-am spus rezultatul înainte”, a mai spus Elwira pentru sursa citată.