eMAG Black Friday 2022. Lista celor mai căutate produse. Secretul pentru a prinde promoţiile eMAG

Mai sunt doar trei zile până la Black Friday, iar eMAG dezvăluie câteva produse dintre cele peste 1,5 milioane de oferte care vor putea fi achiziționate în ziua cu cele mai multe reduceri din an

09 nov. 2022, 12:28
eMAG Black Friday 2022. Lista celor mai căutate produse. Secretul pentru a prinde promoţiile eMAG

eMAG Black Friday 2022. Două case cu patru camere situate în ansamblul Liziera de Lac, la 15 minute de stația de metrou Anghel Saligny la prețul de 146.895 de euro pentru cei care își cumpără prima casă, cu o reducere de 55.405 de euro

Mai sunt doar trei zile până la Black Friday, iar eMAG dezvăluie câteva produse dintre cele peste 1,5 milioane de oferte care vor putea fi achiziționate în ziua cu cele mai multe reduceri din an. Valoarea cumulată a reducerilor pe care eMAG le-a pregătit pentru vineri, 11 noiembrie, de Black Friday se ridică la peste 360 de milioane de lei, iar 69% din ofertă este la cel mai mic preț din 2022.

eMAG Black Friday 2022. Anul acesta, eMAG va livra din centrul logistic al viitorului, păstrând neschimbat prețul livrării, 9,99 de lei, în ciuda creșterii prețurilor la energie și carburant. Clienții care vor să se bucure de oferte fără grija costului de transport pot achiziționa un abonament Genius pe un an de zile, în perioada 7-13 noiembrie, și primesc patru vouchere în valoare de 25 de lei în cele patru aplicații de ecommerce, eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Black Friday eMag 2022. Cât te costă porcul de Crăciun, kilogramul de aur sau un velier la reducere

De asemenea, clienții eMAG au la dispoziție soluții de plată flexibile și pot achita în patru rate prin contul eMAG/My Wallet pentru ​produsele pe care le achiziționează în ziua de Black Friday, dar și soluții de finanțare cu până la 40 de rate fără dobândă prin cardurile bancare.

Pentru cei care se gândesc să își cumpere pentru prima oară o casă, eMAG pune în vânzare două case situate în ansamblul Liziera de Lac, la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani:

  • Casă tip Cuib 3, ansamblul Liziera de Lac, situată la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani, infrastructura completă, P+1, 4 camere, decomandate, 2 băi, 1 grup sanitar, finisată, suprafață utilă casă 110 mp, suprafață totală casă 143 mp, utilități complete, nemobilată, la preț 146.895 euro, de la 202.300 euro

Din ofertă vor face parte și aceste produse, care vor avea cel mai mic preț din 2022:

 

eMAG Black Friday 2022. Pentru a beneficia la maximum de ziua cu cele mai multe reduceri din an, clienții eMAG au ocazia să facă repetiții, în cele câteva zile rămase până de Black Friday, alături de Andi Moisescu, care a pregătit pentru ei un scurt Ghid de cumpărături ce poate fi urmărit aici:

Astfel, pentru a avea un Black Friday cât mai reușit, tot ce au de făcut clienții este:

  • Să completeze datele în contul de client eMAG;
  • Să instaleze aplicația și să activeze notificările;
  • Să adauge în lista de „favorite” produsele pe care le doresc;
  • Să salveze cardul în cont, pentru plată rapidă, în siguranță;
  • Să își activeze abonamentul Genius;
  • Să salveze easeybox-ul în contul de client;
  • Să se aboneze la newsletter.
Cât costă un iPhone 14 Pro Max pe eMAG. Românii trebuie să scoată din buzunar o mică avere