EMAIL BIZAR trimis de ŞEFUL unei COMPANII INTERNAŢIONALE tutuor angajaţilor: Au rămas mască când l-au văzut

Un şef al companiei aeriene Qatar Airways a ales o metodă mai puţin obişnuită pentru a atrage atenţia angajaţilor cu privire la consumul de alcool.

19 mart. 2015, 08:50

Rossen Dimitrov, unul dintre vicepreşedinţii companiei, a trimis un e-mail tuturor angajaţilor, prezentându-le o fotografie cu o stewardesa beată, prăbuşită în faţă unei uşi, potrivit Metro.

Citeşte şi Povestea directorului GOOGLE care ia în fiecare zi 150 de vitamine. Vezi până când vrea să TRĂIASCĂ

Imaginea prezintă tânăra beată care a fost suprinsă dormind la intrarea într-un bloc de locuinţe destinat personalului companiei aeriene. Ulterior, reprezentanţii Qatar Airlines au spus că acesta a fost doar un semnal de alarmă prin care angajaţii trebuie să înţeleagă ce înseamnă respectul pentru clienţi.

Emailul a fost trimis pentru a avea un imapct asupra personalului de zbor, pentru a transformă mediul de lucru într-unul cât mai plăcut, însă respectând normele şi valorile societăţii qatareze în care lucrăm şi unde toţi trebuie să aibă un rol. În Doha, consumul alcoolului nu este permis localnicilor şi, chiar dacă străinilor li se permite să bea, faptul de a fi văzut beat în public este considerat o lipsa de respect – ar avea implicaţii negative atât pentru individ, cât şi pentru cei asociaţi cu el„, a precizat compania care a pornit şi o anchetă internă cu privire la acest incident.

Citeşte şi Grevă la Lufthansa: 750 de zboruri anulate; 80.000 de pasageri, afectaţi