Emanuel Ion a primit primul Golden Buzz la Românii au talent 2022. Tânărul nevăzător a impresionat-o pe Andra VIDEO

Emanuel Ion, un adolescent în vârstă de 15 ani, a cucerit juriul și publicul în prima ediție Românii au talent 2022. Tânărul nevăzător este din Nazarcea, Constanța, şi a primit Golden Buzz-ul din partea Andrei.

04 feb. 2022, 22:51
Emanuel Ion a primit primul Golden Buzz la Românii au talent 2022. Tânărul nevăzător a impresionat-o pe Andra VIDEO
Emanuel Ion a primit primul Golden Buzz la Românii au talent 2022

Emanuel Ion a primit primul Golden Buzz la Românii au talent 2022. Tânărul nevăzător face parte dintr-o familie numeroasă, cu şase copii, el fiind singurul băiat, iar una dintre surorile este adoptată.

Emanuel Ion a primit primul Golden Buzz la Românii au talent 2022. Tânărul nevăzător a impresionat-o pe Andra

Adolescentul este nevăzător din naștere şi cântă la cinci instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Totul a pornit la 4 ani, când a început să cânte la o orgă de jucărie. Tatăl lui este pastor penticostal în Năvodari, iar Emanuel Ion cântă în biserică în fiecare săptămână. Spune că Emanuel înseamnă „Dumnezeu este cu noi” și că a simțit asta în fiecare zi din viața sa. Lucrează pe calculator și vrea să se facă IT-ist!

ROMANII AU TALENT sezonul 12 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Cel mai iubit talent-show revine pe micile ecrane. Prima ediție vine cu surprize incredibile pentru telespectatori!

Mihai Bobonete a fost cucerit de tânăr: „Sunt bucuros că exiști, omule!”. „Ne-am ridicat în picioare și noi, și toți cei din public”, i-a spus Dragoș Bucur. „Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciun un cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra după care a apăsat Golden Buzz-ul!