Emeric Ienei, UMILIT de noul şef al FRF. Gest INCALIFICABIL al lui Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, președintele încă nevalidat al FRF, i-a promis lui Emeric Ienei, în campania electorală, că îl va aduce să coordoneze Comisia Tehnică. După 5 martie, Ienei a mai fost ignorat total de Burleanu.

16 iul. 2014, 14:36
Emeric Ienei, UMILIT de noul şef al FRF. Gest INCALIFICABIL al lui Răzvan Burleanu

Emeric Ienei i-a telefonat lui Anghel Iordănescu, actual director tehnic la FRF, și i-a povestit despre inițiativa lui Răzvan Burleanu.

„Puiule, uite, mi s-a oferit să conduc Comisia Tehnică. Să nu se superi, nu vreau să vin peste tine, să ne călcăm pe bătături… Vorbim mai multe când ajung în București”, i-a transmis Ienei lui Iordănescu.

Ienei a ajuns în Capitală, a vrut să lămurească situația, dar n-a reușit să dea nici de Burleanu, nici de Iordănescu, care nu i-au mai răspuns la telefon, anunţă Sport24h.

„În urmă cu cîteva săptămâni am fost la FRF să discut despre propunerea lor. Însă, după ce Burleanu mi-a spus că totul este ok şi că voi face parte din echipa tehnică a antrenorilor, s-a ascuns de mine prin birouri, iar de atunci nu l-am mai vazut la faţă. La fel a procedat şi Puiu, însă el nu m-a mai sunat deloc să vorbim despre funcţia respectivă. Este urât cum s-au comportat cu mine. Nu e frumos să te foloseşti prin campanie de numele lui Ienei şi Lucescu, iar apoi să nu îi mai bagi în seamă”, a declarat Ienei pentru Fanatik.