Emil Boc, derapaj de limbaj la radio. Edilul s-a enervat că oamenii nu sesizează neregulile imobiliare din Cluj

Primarul Clujului, Emil Boc, a răbufnit în direct la radio în timp ce vorbea despre problemele de urbanism din Cluj. Edilul s-a enervat de faptul că oamenii nu sesizează primăria când constată nereguli în ansamblurile rezidenţiale în care îşi cumpără locuinţe, făcând referire în primul rând la lipsa locurilor de parcare.

10 iun. 2021, 15:57
Emil Boc, derapaj de limbaj la radio. Edilul s-a enervat că oamenii nu sesizează neregulile imobiliare din Cluj

Emil Boc, derapaj de limbaj la radio. Edilul s-a enervat că oamenii nu sesizează neregulile imobiliare din Cluj. Boc a dat exemplul unui bloc, unde mai multe locuri de parcare au fost transformate în apartamente.

După ce s-a luat procesul verbal de recepţie, le-a arătat totul în regulă, merg şi se întabulează la cartea funciară, devin proprietari şi după aceea, ce zic ei, pe şestache, pe furiș, transformă subsolurile cu parcări în unități de locuit mai mici la prețuri mai atrăgătoare. Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietate privată. Dacă ne-a sesiza cineva „Atenţie, uită-te în blocul ala! Ce face asta?”, evident am merge şi i-am prinde în fapt, am bloca lucrurile și am face plângere penală.

Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc. Mă oameni, ce ce nu ne sesizaţi? Vedeţi mă cu nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, fu..-i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute. Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească”, a spus Emil Boc, la postul Napoca FM.

Citeşte şi: Rareş Bogdan arată cărţile lui Cîţu în cursa pentru preşedinţia PNL. Emil Boc l-a oprit: „Nu-i spune chiar pe toţi, mai lasă-ne nişte rezerve!”

Emil Boc a avut o ieşire necontrolată şi când moderatorul a amintit de un articol din presa locală despre procesul dintre primărie şi dezvoltator.

„Probabil că nu sunt informaţi. Să ceară oficial la Primărie sentința. Bineînțeles că este hotărâre judecătorească. Cum vorbești în halul acesta dacă nu ceri la Primărie: „Domnul primar a afirmat că este senţinţă, vă rugăm să ne puneți la dispoziție…. . Sunt publice sentințele, că nu-s secrete de stat. Cum îţi permiţi să scrii fără să întrebi. Cum e posibil ca cineva să scrie fără să întrebe Primăria instituţional. Au întrebat Primăria să le pună la dispoziție sentința? Au întrebat pe dracu!”, a conchis Emil Boc.

Citeşte şi: Cum arată casa pe care Emil Boc a dat peste 100.000 de euro, la Apahida. Primarul Clujului a cumpărat-o la insistenţele soţiei


loading...
Partenerii noștri