EMIL BOC, despre ameninţarea cu excluderea din PDL: Bucuroşi le-om duce toate…

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii locale, că nu se teme de o excludere din PDL şi susţine că nu va participa la Biroul Politic al ACL, indiferent de urmări, transmite România TV. Totodată, Boc a negat că ar avea intenţia să candideze la alegerile prezidenţiale.

04 sept. 2014, 20:25
EMIL BOC, despre ameninţarea cu excluderea din PDL: Bucuroşi le-om duce toate…

Emil Boc nu se teme de o eventuală excludere din PDL, ignorând ultimatumul adresat de Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele partidului, de a veni la Biroul Politic al ACL de la Braşov pentru a da explicaţii legate de susţinerea candidaturii Elenei Udrea la alegerile prezidenţiale

„Nu mă interesează declaraţiile domnului Cătălin Predoiu. Nu voi fi prezent la Braşov”, a declarat Emil Boc. Întrebat ce va face totuşi în eventualitatea excluderii, Boc a răspuns: „Bucuroşi le-om duce toate de-o fi pace, de-o fi război”.

Totodată, Emil Boc a dezminţit speculaţiile legate de o eventuală candidatură la funcţia de preşedinte al României. „Exclus. Nu am avut în minte, nu am discutat aşa ceva şi nu există această ipoteză”, a spus Boc.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu i-a solicitat lui Emil Boc să vină la o şedinţă a conducerii partidului pentru a da explicaţii pentru decizia sa legată de a o sprijini în campania prezidenţială. În caz contrar, Predoiu va cere excluderea lui Emil Boc din partid.

Cătălin Predoiu a adresat invitaţia prin intermediul unei postări de Facebook. „Îl invit pe dl Boc să participe la BPN reunit ACL care va avea loc vineri la Braşov, înaintea Ligii Aleşilor Locali ACL. Îl invit să vină în faţa colegilor care i-au arătat întotdeauna respect şi să îşi explice şi precizeze poziţia. Dacă dl Boc ne va ignora şi de această dată şi nu va veni, aşa cum ne ignoră de peste un an de zile, inclusiv la mitingul de la Cluj, voi cere în următorul BPN excluderea dlui Boc din PDL”, scrie Predoiu.

Fostul premier şi preşedinte al PDL, Emil Boc, a declarat, pe 19 iulie, că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, deoarece este un om de caracter, care face ceea ce spune, şi este un adversar incomod pentru Victor Ponta.