Emil Boc neagă toate acuzaţiile privind relaţia cu medicul Lucan: Am plătit toate intervenţiile şi la institutul de stat şi cel privat

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost prins în valul de acuzaţiile şi dezvăluri apărute în spaţiul public după deschiderea de către DIICOT a unui dosar penal pe numele medicului Mihai Lucan, însă fostul premier respinge acuzaţiile.

04 ian. 2018, 21:13
Emil Boc neagă toate acuzaţiile privind relaţia cu medicul Lucan: Am plătit toate intervenţiile şi la institutul de stat şi cel privat

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, principalul denunţător în ceea ce îl priveşte pe Lucan, a povestit despre relaţia foarte apriopiată dintre Emil Boc şi medic, primarul Clujului beneficiind de tratament preferinţial la clinicile lui Lucan, iar în schimb oferind mai multe privilegii.

Emil Boc a precizat că nu a primit nicio citaţie pentru a fi audiat la DIICOT şi că nu înţelege de ce se insistă pe acest subiect deşi a negat informaţiile făcute publice de Emanuel Ungureanu.

„Am avut o colică renală în 2006, dacă nu mă înşel, după două scurte intervenţii fără internare când am avut un început piatră la rinichi. Nu am avut niciun fel de intervenţii în sensul larg al cuvântului. Şi la institutul de stat şi la institul privat le-am achitat. În 2015 de exemplu am plătit 1500 de lei, păcat că nu am chitanţa că n-am ţinut-o şi tot o caut de două zile.

N-am nicio legătură cu centrul de imagistică, cred că a fost înainte să fiu eu primar. Ce ştiu eu şi ce am documente că a fost în timpul mandatului Funar, o decizie corectă din punctul meu de vedere de Consiliu Local, unde s-a propus asocierea dintre primărie şi firma Lukmed pentru realizarea unei clinici”, a explica Boc, potrivit B1.