Emil Boc: Dacă există un candidat al PDL la aceste alegeri, cu siguranţă acela este Elena Udrea

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat că Elena Udrea este cel mai potrivit om pentru a continua proiectele de reformă şi de modernizare a statului demarate de Preşedintele Traian Băsescu. Într-un interviu pentru EvZ, acesta spune că  mulți dintre colegii săi din PDL îi împărtășesc opinia și își vor anunța sprijinul în viitorul apropiat pentru candidatura Elenei Udrea la Cotroceni.

28 sept. 2014, 15:05
Emil Boc: Dacă există un candidat al PDL la aceste alegeri, cu siguranţă acela este Elena Udrea

„În primul rând, vreau să vă spun că eu cunosc foarte bine partidul şi credeţi-mă că sunt mulţi colegi de-ai mei care, de asemenea, o vor susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale. Îmi este greu să înţeleg cum se poate gândi cineva că după ce ani de zile PNL şi PDL s-au aflat la cuţite, acum PDL trebuie nu doar să dea mâna cu liberalii, dar şi să renunţe la un candidat propriu pentru Klaus Iohannis. În teritoriu, rănile războiului politic dintre cele două partide nu s-au cicatrizat. Pot să vă spun că sunt foarte mulţi colegi de partid care nu văd cu ochi buni această unire în cuget şi simţiri cu PNL”, a spus Emil Boc, pentru evz.ro.

Boc a arătat că Udrea „este şi va fi întotdeauna bine văzută în partid pentru că reprezintă „spiritul PDL” şi a fost alături de colegii de partid şi la bine, dar mai ales la greu”.

„PDL-iştii nu-i uită pe acei lideri care au fost cu ei şi alături de ei.  De asemenea, Elena Udrea a stat alături de preşedinte şi alături de partid în cele mai grele momente. Mă refer la suspendarea lui Traian Băsescu din 2007, la alegerile locale şi parlamentare din 2008, europarlamentare şi prezidenţiale din 2009, la momentul teribil de dificil al asumării măsurilor de austeritate, la consecinţele politice ale acestei decizii care au fost foarte aproape de a fi devastatoare pentru PDL. Cred că mulţi colegi îşi vor anunţa susţinerea pentru Elena Udrea în următoarea perioadă pentru că se asociază cu ea şi cu trecutul nostru comun.  Dacă există un candidat al PDL la aceste alegeri, cu siguranţă acela este Elena Udrea.”, a spus Boc.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, la terasă cu Elena Udrea după mitingul electoral VIDEO