Ultima dorinţă a lui Emil Gabor de pe patul de moarte. Ţi se frânge inima!

Emil Gabor a rămas în grija fiicei din Bacău, Alina, care a fost alături de el până în ultima clipă, în condiţiile în care celelalte două fete n-au putut ajunge nici la înmormântare, Monica din America şi Ramona din Dubai.

26 iun. 2020, 13:42
Ultima dorinţă a lui Emil Gabor de pe patul de moarte. Ţi se frânge inima!

Emil Gabor le-a dus dorul fiicelor sale, iar una dintre ultimele sale dorințe, de pe patul de moarte, a fost aceea de a le avea aproape.

„Mi-e dor! Uite că… am crescut trei copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii, locuiește aici, nu în străinătate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu’, spunea Emil Gabor în ianuarie 2020, după două săptâmâni petrecute în spital.

Doliu în showbiz! Emil Gabor a murit. Fiicele lui, Monica şi Ramona, nu au participat la înmormântare

Fostul socru al lui Irinel Columbeanu mai povestea că are atât de multe boli ca le-a uitat șirul. Sărbătorile de iarnă le-a petrecut în spital, internat fiind două săptămâni și iată că, organismul său n-a mai putut lupta cu boala, iar acum s-a stins.

„Doctorii mi-au dat vreo nouă diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum doi ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme doi ani. Și acum… iar au revenit’, spunea Emil Gabor.

Tatăl surorilor Gabor, BOLNAV şi DATOR VÂNDUT în timp ce fiicele sale se răsfaţă în LUX. Ce spune despre Monica şi Ramona

Emil Gabor a fost înmormântat doar în prezența surorii lui și a fiicei Alina.