Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022: „Asta mă face mai bărbat decât voi”

Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022. Spiritele s-au încins în echipa roşie, care este nemulţumită şi are ceva de reproşat. De această dată, Emil Rengle a fost cel care a izbucnit la adresa băieţilor din tabăra sa.

02 feb. 2022, 10:58
Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022: „Asta mă face mai bărbat decât voi”
Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022

Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022. Lipsa de mâncare şi odihnă conduc către tensiuni mai mult sau mai puțin justificate, iar dansatorul a fost cel care a iscat câteva controverse.

Acesta a fost atacat de TJ Miles care i-a spus că are o latură mai feminină, iar dansatorul i-a dat imediat replica.

Citeşte şi: Survivor România 2022. Robert Niță a părăsit competiția, Faimoșii au mai pierdut un membru

Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022

Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult, frate, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici. Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște…în realitate. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vrea… mea să fiu, asta mă face mai bărbat decât voi, cei care vă prefaceți că sunteți bărbați.

Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă. Eu am venit aici să devin bărbat, ca să realizez că sunt singurul bărbat de aici. Robert Niță se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu.

Radu Itu este speriat de bombe și de propria lui umbră, e cel mai speriat om pe care l-am cunoscut vreodată, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă, e fratele meu, dar văd aici bărbați care s-au umplut de accesorii și tatuaje, dar se arată a ceea ce nu sunt„, a spus Emil Rengle.