Emil Rengle rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor România 2022. „Nu mai sunt important pentru ei!” VIDEO

Emil Rengle a revenit în țară, după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022. Dansatorul nu a fost salvat de public după nominalizare, în condiţiile în care CRBL și Cătălin Zmărăndescu au primit mai multe voturi.

08 mart. 2022, 09:29
Emil Rengle rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor România 2022. „Nu mai sunt important pentru ei!” VIDEO
Emil Rengle rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor România 2022

Emil Rengle rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor România 2022. Dansatorul a rezistat două luni în Republica Dominicană, iar acum a vorbit despre experiența trăită la show-ul Pro TV.

Emil Rengle rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor România 2022. „Nu mai sunt important pentru ei!”

„Faimosul” a vorbit chiar la Aeroportul Otopeni, la doar câteva minute de la aterizare, şi a dezvăluit că tot ce se vede pe micul ecran este un joc de strategie. „Sunt fericit că-mi văd prietenii, că mi-au adus de mâncare. Experiența e schimbătoare de viață, cu de toate. Au fost părți frumoase, părți rele”, a spus Emil Rengle pentru Pro TV.

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România 2022: „Sunt convins că am greşit”

Dansatorul recunoaște că a slăbit foarte mult: „Am slăbit cel mai mult. Dacă mai stăteam, mă sufla vântul cred. Experiența schimbătoare de viață, cu părți frumoase, părți rele, doar că la o intensitate mult mai tare și puternică. Nu a fost doar armata, a fost cea mai complexă experiență din viața mea din care am învățat foarte mult! Regret că m-am pus pe slăbit înainte de Survivor, ăsta ar fi singurul regret. În rest, îmi asum cine am fost, cine sunt, ce-am făcut, ce-am vorbit. Privesc înainte și de aici încolo!”.

Cine ar putea pleca cu trofeul de la Survivor România 2022. O fostă concurentă face dezvăluiri incendiare!

Emil Rengle a recunoscut că alegerea făcută de către colegii lui, de a-l elimina, a fost cea mai bună. „Mi-am atins scopul. Sunt în continuare în proces, e clar, nu s-a terminat. A fost cea mai vulnerabilă experiență. În viața mea nu m-am expus așa. Nu am plecat dezamăgit de oameni, ci de joc. E clar că e un joc de strategie. Mi-aș fi dorit să ne meargă strategia mai bine. E un joc. Și ei îl joacă. Au înțeles foarte bine și au luat cea mai bună decizie pentru ei. În realitatea Survivor, nu mai sunt important pentru ei. Sunt convins că în realitate mă voi întâlni cu colegii mei”, a adăugat Emil Rengle.