Emilia Ghinescu, adevărul despre sacrificiile uriașe făcute pentru copiii ei: „Mi-am pus viața în pricol”

Emilia Ghinescu are trei copii care o fac mândră în fiecare zi, totuși foarte puțină lume știe cât de mult s-a sacrificat și la ce riscuri s-a supus artista pentru a-i aduce pe lume.
Filip Stan
30 apr. 2024, 20:50
Emilia Ghinescu, adevărul despre sacrificiile uriașe făcute pentru copiii ei: „Mi-am pus viața în pricol”
Emilia Ghinescu, adevărul despre sacrificiile uriașe făcute pentru copiii ei

Emilia Ghinescu a făcut numeroase sacrificii pentru a-și construi familia cu trei copii. În ciuda riscurilor asumate pentru sănătatea ei în timpul celei de-a treia sarcini, acum se simte fericită și împlinită având trei copii acasă, menținând totodată o siluetă impecabilă și o carieră frumoasă. Ea recunoaște că a trecut prin multe pentru a ajunge la acest punct și este profund recunoscătoare pentru familia sa frumoasă și numeroasă.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță fără copii înainte de Paște: „Niciodată nu am regretat”. Unde au plecat cei doi

„Am povestit despre lucrurile acestea. Nu aveam voie să fac decât un singur copil pentru că am o malformație la rinichi, destul de urâtă, din naștere, așa m-am născut. Când eram undeva în jurul vârstei de 16-17 ani, am avut o problemă cu rinichii și mi s-a spus atunci că dacă o să pot să fac un copil, să fiu fericită, să țin sarcina până la final.

Și am făcut băiatul, apoi am făcut fata. La fată, la cea de-a două fetiță am stat foarte mult în pat. Am luat și foarte multe kilograme, dar am stat mai mult la pat decât să cânt. Am cântat undeva până la vreo șase-șapte luni, cam așa.

Iar la Anastasia deja era mult prea mult. Făcusem deja două operații la rinichi, două intervenții realizate de către profesorul dr. Sinescu. Dânsul mi-a spus că nu mai am sub nicio formă voie să mai rămân niciodată însărcinată pentru că ar fi un risc mult prea mare pentru viața mea și pentru viața pruncului. Mi-a zis:  “Aveți deja doi copii, un băiat și o fată! Ce vă mai trebuie? Gata!”. Domnul doctor care mi-a urmărit sarcina, profesorul Rahimian,  unul dintre cei mai buni din țară și din Europa, mi-a spus atunci când am rămas însărcinată că din punctul de vedere al ginecologului și al medicului obstetrician, îmi dă voie să păstrez sarcina, dar din punct de vedere urologic, nu poate să intervină peste dr. Sinescu. M-a îndemnat să merg la dânsul și să cer aprobarea dânsului de a păstra sarcina, pentru a ne asigura că nu există niciun pericol.

Eu nu am vrut să mă duc la domnul doctor pentru că știam răspunsul dânsului și am mers următoarea dată și am spus că am fost și că dânsul mi-a dat voie să păstrez sarcina. Am mințit așa un picuț, da. Am zis că dacă mi l-a dat Dumnezeu, da.
A fost o binecuvântare și vreau să vă spun că nimic nu este întâmplător pentru că eu, după ce am plecat din cabinetul domnului doctor, mi-aduc aminte că mă uităm către Lacul Herăstrău și am zis: “Doamne, dacă tot mi-ai dat sarcina asta și copilul ăsta, măcar să fie fată. Atât de mult îmi doream o fetiță și uite că fată a fost. A fost  încă un semn de la divinitate că eu trebuia să păstrez sarcina.

În sarcină, în schimb, am avut foarte mare grijă și nu mi-am suprasolicitat nici organismul și am încercat să mă îngraș, să iau în greutate cât mai puțin. Adică am mâncat, majoritatea meselor mele erau compuse din castraveți murați, castraveți simpli sau mere. Și am luat undeva la 4,3-4,5 kg, iar ea a avut 4,7 kg. Deci chiar a fost o minune”, a povestit Emiliaa Ghinescu pentru Ciao.

Emilia Ghinescu a mai explicat că a fost nevoită să nască prin cezariană, pentru a scoate din ecuație orice risc și orice problemă care ar fi putut să apară.

„Am născut prin cezariană, pentru că nu s-a riscat domnul doctor să nasc normal, clar. Și sarcina trecută tot prin cezariană a fost.
Dar am condus, am cântat, am avut o activitate absolut normală. Deci uite că dacă vrea Dumnezeu, se poate. Și pentru mine copilul ăsta chiar este o minune. Bine, toți trei copiii sunt minunile mele și îi iubesc pe toți la fel pentru că cei care sunt părinți știu că nu pot face diferența între copii”, a explicat Emilia Ghinescu.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, în minivacanța de 1 Mai

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'