Emilia Ghinescu ar putea spune „adio” carierei muzicale: „Nu m-am mai regăsit. Eu chiar vreau să mă angajez”

Emilia Ghinescu, îndrăgita cântăreață de muzică populară, ar putea lăsa în urmă cariera care a consacrat-o și să se reprofileze într-un domeniu surprinzător.

23 aug. 2021, 10:22
Emilia Ghinescu ar putea spune „adio” carierei muzicale: „Nu m-am mai regăsit. Eu chiar vreau să mă angajez”

Emilia Ghinescu, cunoscuta cântăreața de muzică populară, a declarat că dorește să își găsească un job stabil și să se reprofileze în psihologie. Artista a declarat că a studiat pentru acest nou domeniu și că vrea să se angajeze cât mai repede, deoarece perioada de pandemie a fost extrem de dificilă.

„Eu am și învățat. Chiar mă pregătesc pentru o altă meserie. Învăț să dau un examen pentru a ocupa un post. Aștept să pot accesa postul respectiv, încă nu s-a dat drumul la concursuri. Eu chiar vreau să mă angajez, pentru că perioada asta de pandemie a fost destul de grea, eu nu m-am mai regăsit, nu-mi vedeam rostul. Pentru mine, statul acasă, făcutul mâncare și făcutul curățenie toată ziua nu era pentru mine”, a mărturisit Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

Cântăreața a mai declarat că un serviciu  i-ar oferi mai multă stabilitate financiară, mai ales că perioada de pandemie a fost mai dificilă din acest punct de vedere.

„Din punct de vedere financiar nu am resimțit perioada asta, pentru că la noi în familie doar unul cântă. Dacă am fi cântat amândoi ar fi fost tragic. Faptul că doar eu cânt și soțul câștigă bani din cu totul altceva ne-a ajutat să supraviețuim fără să avem probleme”, a mai explicat artista, potrivit CanCan.

Nadine s-a mutat din ţară. Motivul pentru care a luat această decizie: „Într-un sat, undeva în mijlocul Franței”

Nadine

s-a mutat din ţară. Actriţa este extrem de curajoasă şi nu se teme de schimbări, ba chiar încearcă să le introducă în viaţa ei cât de mult se poate. După ce a terminat liceul fără frecvență și a dat Bacul, la 44 de ani, Nadine s-a apucat de împachetat și s-a mutat în Franța.

“Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul că ele să devină realitate. La asta mă pricep!  Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele).

Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ.

Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!”, a fost mesajul postat de Nadine pe pagina sa de Facebook.