Emilia Mușală şi-a scos casa la vânzare, după ce i-a fost spartă de două ori: „Nu pot să dorm în ea”

Emilia Mușală şi-a scos casa la vânzare, după ce i-a fost spartă de două ori. Anul trecut, în luna mai, cântăreața a trecut prin momente extrem de grele, asta deoarece a fost prădată de hoți, care i-au furat lucruri în valoare de 60.000 de euro.

14 iul. 2022, 20:20
Emilia Mușală şi-a scos casa la vânzare, după ce i-a fost spartă de două ori: „Nu pot să dorm în ea”
Emilia Mușală şi-a scos casa la vânzare

Emilia Mușală şi-a scos casa la vânzare. Artista a declarat că a trăit momente de groază şi de atunci nu mai poate să doarmă acolo, motiv pentru care a decis să îşi vândă locuinţa. Prădătorii au fost prinşi şi se află după gratii, însă prejudiciul nu a reuşit să şi-l recupereze.

Emilia Mușală şi-a scos casa la vânzare

Casa e pusă în vânzare din luna februarie, pentru că am încercat din luna mai de anul trecut, de când s-a spart casa, să mă acomodez să dorm din nou în ea și n-am putut, n-am fost capabilă. Am decis să o pun în vânzare din luna februarie.

Prejudiciul nu s-a recuperat, încă ne judecăm pe parte civilă să-l recuperăm, dar cei care mi-au spart casa sunt arestați de atunci, din luna mai. Am cerut în instanță 100.000 de euro, însă din aceștia 60.000 de euro în constituie prejudiciul material, căci aveam ceasuri foarte scumpe, iar restul până la 100.000 pentru că a trebuit ca după a doua spargere să-mi refac casa, că a fost dezastru în casă”, a spus Emilia Mușală, la Antena Stars.

Citeşte şi: Vedetă jefuită de hoţi chiar de Paşte. Şi-a găsit bunurile la vânzare pe OLX

Irina Loghin a fost jefuită pe litoral

Una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România a mărturisit că a renunțat să mai poarte costumele tradiționale valoroase, după ce unul dintre acestea, de mare valoare, i-a fost furat, chiar din camera hotelului unde era cazată.

Artista are o colecţie impresionantă de costume tradiționale,  estimată la peste de 100.000 de euro. După experienţa nefericită, Irina Loghina  luat o decizie radicală: a renunțat să mai poarte straiele tradiționale de valoare, ținându-le sub cheie! De aceea,  la spectacole și la evenimente, oamenii s-au obișnuit să o vadă în celebra ei rochie albă, stilizată.

Mi s-a furat de la mare, din hotel, un costum frumos, vechi, autentic. De atunci le țin sub cheie, nu le mai port pe acestea”, a declarat Irina Loghin pentru Fanatik.