Emilia Şercan a publicat o imagine cu ofiţerul de poliţie care a ameninţat-o cu moartea FOTO

Emilia Șercan a publicat, joi, pe contul ei de Facebook, o imagine cu ofițerul de poliție care a amenințat-o cu moartea. Fotografia a fost făcută de Adelin Petrișor, la ieșirea de la secția de poliție, acolo unde poliţistul s-a prezentat pentru a efectua procedurile impuse de controlul judiciar.

03 mai 2019, 14:02
Emilia Şercan a publicat o imagine cu ofiţerul de poliţie care a ameninţat-o cu moartea FOTO

Emilia Şercan a publicat fotografia cu poliţistul şi a făcut un mic comentariu.

Poliţistul suspectat că a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan, plasat sub control judiciar

„Acesta este ofițerul de poliție care m-a amenințat cu moartea acum mai bine de două săptămâni. A fost surprins de Adelin Petrisor la ieșirea din secția de poliție, acolo unde trebuie să meargă de două ori pe săptămână, potrivit controlului judiciar de 60 de zile care i-a fost stabilit”, a scris Emilia Şercan.

Academia de Poliţie, reacţie în scandalul ameninţării jurnalistei Emilia Şercan. Ce spune ministrul de Interne

Emilia Șercan a fost amenințată cu moartea după a publicat mai multe anchete despre tezele de doctorat plagiate și a dezvăluit și rețeaua de plagiate de la Academia de Poliție. DNA a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de inculpatul Gheorghe Adrian Bărbulescu, ofiţer de poliţie în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.