Emiliana de la „Bravo, ai stil!” a petrecut toată noaptea cu Maluma

Emiliana Burghelea, fosta concurenta "Bravo, ai stil!", a petrecut toata noaptea alaturi de prietenele ei in compania celebrului Maluma. Din peisaj nu au lipsit sticlele de sampanie scumpa si miscarile provocatoare de dans.  

04 iul. 2018, 20:21
Emiliana de la „Bravo, ai stil!” a petrecut toată noaptea cu Maluma

„Mi-am dorit din tot sufletul sa fac o poza cu el si Dumnezeu a facut in asa fel incat sa fie chiar in clubul in care eu m-am dus sa petrec cu fetele. O, Doamne! Am zis: Buna, sunt Emiliana, ce faci?.

Eu cred foarte tare in legea atractiei. Tot ce gandesti atragi si tot ce atragi se materializeaza. Printr-o cunostinta chiar am ajuns sa-l cunosc si sa fac cunostinta cu el. Mi-a fost rusine sa fac poze. O sa traiesc cu un regret in suflet.

Am petrecut ore bune in club, a stat pana dimineata, s-a distrat si a zis ca va reveni in Romania pentru ca, aparent, i-a placut foarte tare. E incredibil de modest, incredibil de sociabil, a dansat toata noaptea si chiar nu ai fi spus ca este atat de celebru, nu ai fi spus ca este Maluma. (…) Bineinteles ca am pastrat o limita, nu se pune problema de mai mult, a fost o onoare pentru mine sa stau cu el la masa”, a declarat Emiliana Burghelea pentru Kanal D.