Emisiune incendiară la RomâniaTV. Avocatul Tonel Pop a plecat din platou

Tensiunile pe marginea cazului din Caracal au atins cote nebănuite. Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, a decis să părăsească studioul România TV, după ce a fost contrat de jurnalistul Ovidiu Zară.

06 sept. 2019, 19:08
Emisiune incendiară la RomâniaTV. Avocatul Tonel Pop a plecat din platou

„Azi am vazut cateva file din dosar despre ce au facut politistii.  Mi-am dat seama ca fetele puteau sa fie salvate de cel mai banal om din Romania. Cand veti afla din dosar amanuntele. Cate amanunte a dat Alexadnra si nu s-au dus sa o salveze. O sa fie revolutie!  Dincă nu cred ca are remuscari ca nu are caracterul. A declarat ca il intimidez ca are o problema cu mine si cu faptul ca eu vorbesc despre relatiile lui cu autoritatile. Mi-a facut morala. Nu vrea sa ii pun eu intrebari. Are o problema personala cu mine. Dincă are niste placi in care e clar ca el se coordoneaza cu familia. În mod clar ei incearca sa se disculpe unii pe altii. Dinca vrea sa-si salveze familia si accepta orice. Dinca habar nu are cum ar putea sa arda acele 2 fete. Cand il scoti din poveste nu mai stie ce  sa zica.

Citeşte şi: Avocatul familiei Melencu: „Scenariul lui Dincă nu se potriveşte cu arderea în butoi”

La un moment dat Dinca a fost intrebat de 10-15 ori daca Luiza mirosea a parfum. Ce or avea de intreba nu stiu. Iar l-au intrebat cred ca da mirosea a curat. Iar l-au intrebat da mirosea a parfum, a ceva frumos. Ceva nu e in regula. Ii induc in cap ca l-au atras parfumul cu feromoni. Clar pregatesc lucruri care sa il scape”, a declarat Tonel Pop la România TV.

Contrazis de Ovidiu Zară de mai multe ori în timpul emisiunii, Tonel Pops-a enervat la un moment dat şi a plecat din emisiune.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu detonează bomba: „Fetele sunt căutate de Interpol, sunt mai multe piste. Dacă Dincă vorbeşte, mor toţi”