Emisiunea prezentată de Oana Cuzino la Protv va fi scoasă din grilă

Emisiunea prezentată de Oana Cuzino, "Ce se întâmplă doctore", de pe Protv va fi scoasă din grilă de anul viitor. Astfel că, ultima ediţie va fi sâmbătă, 19 decembrie. Frumoasa prezentatoare are însă şi motive de bucurie, după ce a câştigat procesul cu fostul soţ, proces care i-a adus în cont câteva milioane de euro.

16 dec. 2015, 11:58
Emisiunea prezentată de Oana Cuzino la Protv va fi scoasă din grilă

Surse din interiorul postului au declarat că emisiunea prezentată de Oana Cuzino urmează să fie scoasă din grilă, incepând cu anul următor.

„În ultimii ani, Oana Cuzino a lucrat mai mult singură la acest proiect tv. În echipa ei se mai află un singur reporter-redactor care o ajută să-şi realizeze emisiunea, însă acum s-a decis să nu se mai aloce deloc bani pentru noi ediţii. Nu se ştie încă dacă Oana Cuzino va fi păstrată în trust şi i se va da pe mână un nou proiect tv sau va fi pusă pe liber”, au spus aceleaşi surse pentru Click.ro.

Cu toate acestea, Oana Cuzino are şi motive de bucurie. În urmă cu doar câteva luni, aceasta a câştigat procesul cu soţul său, Yoav Stern, iar acest lucru i-a adus în cont câteva milioane de euro. Cei doi s-au despărţit în luna august 2014, după 12 ani de căsnicie.

Citeşte şi Divorţ la PRO TV: O cunoscută prezentoare s-a despărţit de soţul ei după mulţi ani de căsnicie

După divorţ, Oana a rămas cu 33 de hectare de teren pe care afaceristul le-ar fi cumpărat pe numnele fostei soţii în urmă cu mai bine de zece ani. Pe atunci, cetăţenii străini nu puteau să achiziţioneze pământ în România. Tranzacţia a fost evaluată la momentul respectiv la 1,7 milioane de euro, dar, cum valoarea terenurilor a crescut, cele 33 de hectare înseamnă nu mai puţin de 8 milioane de euro. Avocaţii lui Stern ceruseră şi o decizie prin care Oana să nu poată vinde nici una dintre proprietăţile obţinute în timpul căsătoriei, însă aceeaşi magistraţi au respins cererea ca nefondată. Nu se cunoaşte exact averea omului de afaceri israelian, dar zvonurile spun că numai ceasurile deţinute ar valora un milion de euro, la care se pot adună vila în care au locuit cei doi (circa 3 milioane de euro, şi maşinile de lux, printre care se numără un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls-Royce). Oana Cuzino şi Yoav Stern au împreună o fetiţă pe nume Naomi.

Vedeta este de profesie medic primar geriatru şi doctor în ştiinţe medicale. Aceasta lucrează la protv de 13 ani.