Emisiunea „Splash” a umplut-o pe Daniela Crudu de sânge, iar pe Simona Sensual a băgat-o în medical

A vrut să-şi depăşească limitele, dar nu i-a prea ieşit, cel puţin nu deocamdată. Daniela Crudu s-a umplut de sânge la antrenamentele pentru "Splash-Vedete la apă!".

07 mai 2014, 14:35

Cum anul trecut a sarit de la zece metri in picioare, fara sa treaca prea mult pe la antrenamente, in acest sezon, Daniela Crudu s-a hotarât sa fie constiincioasa si sa invete sa sara cu capul inainte, scrie spynews.ro. Probabil ca, la contactul cu apa, pozitia corpului nu era cea buna, cert este ca Daniela s-a cam zgariat si se plange de dureri de spate.

Citeşte şi Daniela Crudu A DAT LOVITURA. Uite ce SALARIU FABULOS ia de la TV

„M-am tăiat la sprânceana dreaptă, nu știu cum.  Cu toate astea, am venit în continuare la antrenamente. Am continuat să exersez această săritură de la trei metri și cred că, deja, am sărit de 30-40 de ori. Daca o tin in ritmul asta, la anul ma fac antrenor de inot”, a chicotit Daniela.

Citeşte şi Cea mai FIERBINTE IMAGINE cu Daniela Crudu. Bărbaţii slabi de inimă nu o pot vedea UDĂ, în costum de baie

Şi Simona Sensual a fost, din păcate, o „victimă” a antrenamentelor. Blonda și-a luxat încă din prima zi de antrenamente un deget de la picior.

Splash! Vedete la apă„, show-ul verii la Antena 1, va aduce, în curând, în fața telespectatorilor peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă. „Splash! Vedete la apă” le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracție, ci și ocazia să-și învingă temerile și să-și depășească limitele.