Emma Răducanu are un iubit celebru! Este artist şi are milioane de urmăritori pe Instagram FOTO

Emma Răducanu a devenit un adevărat star după ce a cucerit titlul la US Open. Britanica născută în Canada, cu tată român şi mamă din China, ar avea o relaţie de câteva săptămâni cu au artist celebru.

20 sept. 2021, 08:59
Emma Răducanu are un iubit celebru! Este artist şi are milioane de urmăritori pe Instagram FOTO

Emma Răducanu are un iubit celebru! Pe lângă miile de discuții care s-au născut în urma evoluției fulminante pe care sportiva a avut-o, o întrebare și-a făcut loc tot mai pregnant pe buzele iubitorilor sportului alb: „Cine este iubitul frumoase jucătoare de tenis?”.  Jurnaliștii de la CelebSaga cred că au elucidat acest mister.

Emma Răducanu are un iubit celebru!

Emma Răducanu este o adolescenta ca oricare alta. Se pare că sportiva are și un iubit alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Harvey Leigh Cantwell este prezentator TV și cântăreț și are peste patru milioane de urmăritori pe Instagram. El și Emma Răducanu formează un cuplu de câteva luni de zile, devenind apropiaţi după Wimbledon, acolo unde sportiva a ajuns în turul al patrulea! Deși realația lor a fost scoasă la iveală de presa internațională, cei doi iubiți refuză să se afișeze public, preferând să păstreze relația cât mai discretă. „Suntem, foarte buni prieteni”, a spus artistul!

Emma Răducanu a făcut furori pe covorul roșu la gala celui mai prestigios eveniment de modă din lume

 

Pentru victoria de la US Open, a primit 1,8 milioane de lire sterline: „Nu mi-am verificat soldul, nici nu mi-am cumpărat încă nimic. Știu că tenisul este un sport extrem de scump, așa că banii vor fi direcționați spre asta. Știu că există și multe impozite și cheltuieli, dar nu prea mă gândesc la bani”.