Emmanuel Macron a primit cadou LENJERIE INTIMĂ de la o firmă. Cum a reacţionat soţia lui

Designerul de lenjerie intimă "Pullin" i-a trimis noului preşedinte francez, Emmanuel Macron, un set de lenjerie intimă, de lux. Neobişnuitul gest nu a rămas însă neobservat de către soţia lui, Brigitte, care a trimis comentariile ei pe reţelele de socializare.

28 iun. 2017, 13:09

Echipele designerului „Pullin”, care este o marcă de top în lenjerie intimă, i-au trimis noului locatar de la Elysee câteva produse de marcă de lenjerie intimă, pentru a se face astfel cunoscută şi preşedintelui celei de-a V-a Republici.

Creată în 2000, firma producătorul de lenjerie „Pullin” nu a precizat de la început ce fel de produse i-a trimis preşedintelui.

În schimb, nu a ezitat să publice pe Instagram scrisoarea pe care Prima Doamnă a Franţei a scris-o după ce a aflat de acest cadou insolit, potrivit Belga.

„PULLIN la Elysee, rezolvat! PULLIN, pe sub costumul Preşedintelui Republicii. Nu e prea politic la PULLIN, dar te face să te simţi mândru şi onorat de atenţia acordată de către cuplul prezidenţial cu privire la munca noastră. Forţa să fie cu voi!”…, a mai spus creatorul de lenjerie. 

Citeşte şi Emmanuel Macron a jucat box şi tenis în scaun cu rotile. Imagini inedite cu preşedintele Franţei VIDEO

La rândul ei, Prima Doamnă a Franţei i-a răspuns personal creatorului de lenjerie: „Mă alătur soţului meu pentru a vă mulţumi foarte mult pentru produsele-far ale dumneavoastră pe care firma ce o deţineţi le-a trimis. Cu încurajare deplină!”….

Din toate acestea reiese că politica are o oarecare influenţă pentru designul vestimentar. Exemple în cest sens se regăsesc tot la actualul cuplu prezidenţial. De pildă, stilistul „Jonas & Cie”, din Paris la care Macron îşi comandă costumele din 2015 încoace, a început să fie şi mai căutat după învestitura şefului statului – eveniment la care Macron a purtat un costum făcut de această firmă.

În ceea ce o priveşte pe Brigitte, croitorul ei a dezvăluit că Prima Doamnă a Franţei se ocupă personal de garderoba ei. Ea alege modelele şi ţesăturile, selectându-le în special pe cele care nu se şifonează.