Emoţii cu sarcina pentru Anamaria Prodan. Vezi ce probleme are soţia lui Reghecampf

Anamaria Prodan este mamă a trei copii şi este însărcinată cu al patrulea. Soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, are însă mari emoţii cu sarcina, deoarece riscă să aibă mari probleme, având în vedere că are deja la activ trei cezariene.

30 mart. 2013, 18:20

Deşi are doar şase săptămâni de sarcină, Anamaria Prodan a decis deja că va naşte şi al patrulea copil tot prin cezariană: Motivul este unul simplu: în cazul în care ar opta pentru o naştere naturală, ar exista riscul să apară complicaţii, scrie Cancan.

Fostă impresară şi conducătoare de club, Anamaria Prodan abia aşteaptă ca familia ei să aibă încă un membru şi speră ca, la 41 de ani, să dea naştere încă unei fetiţe. Ea mai are două fete din prima căsnicie şi un băiat cu Laurenţiu Reghecampf.

Fiind a patra sarcină, după trei cezariene, sexy impresara trebuie să fie foarte atentă şi să se menajeze cât de mult posibil în timpul sarcinii. Pe lângă faptul că ia foarte multe medicamente pentru sarcină, majoritatea vitamine, Anamaria va trebui să se odihnească foarte mult, iar în ultimul trimestru de sarcină va fi obligată la repaus total la pat pentru ca nici viaţa copilului, nici a ei să nu fie puse în pericol.