Emoţii pentru David Beckham. Starul a fost implicat într-un accident rutier

Celebrul fotbalist şi fost căpitan al naţionalei Angliei, David Beckham, a fost implicat într-un accident rutier în statul american California, nici o persoană neavând de suferit, dar au fost avariate două maşini, informează portalul TMZ, precizând că incidentul a avut loc vineri la ieşirea din reşedinţa sa din Beverly Hills.

27 oct. 2013, 12:33

Potrivit informaţiilor preliminare, vinovat de accident este David Beckham, pentru că nu s-a asigurat la ieşirea sa pe drumul pe care o maşină înainta în aceeaşi direcţie.

După cum se poate vedea în fotografiile făcute de paparazzi, care s-au grăbit la locul incidentului, ca urmare a coliziunii, Land Rover-ul negru al lui Beckham avea ruptă complet bara de protecţie din faţă.

Conform media americane, citate de Agerpres, pe scaunul din spate al autoturismului britanicului se afla fiul său de 14 ani, Brooklyn.

Maşina la volanul căreia se afla o femeie a fost avariată într-o măsură mai mare: bara de protecţie i-a fost ruptă, o aripă i-a fost şifonată şi unul din faruri a fost spart.

Citeşte şi David Beckham s-a dezbrăcat, din nou, într-o reclamă VIDEO

Accidentul nu-i va cauza probleme financiare prea mari lui Beckham. Veniturile fostei stele de la Manchester United şi Real Madrid, din contracte, au depăşit 26 milioane de dolari în ultimul an al carierei sale profesionale.

Fostul mijlocaş englez (38 de ani) şi-a anunţat retragerea din fotbal în luna mai.

Citeşte şi David Beckham are un nou tatuaj. Află unde şi l-a făcut FOTO