Emoţiile au luat sfârşit. Meciurile Seria A şi La Liga pot fi văzute de microbiştii din România. Cine a cumpărat drepturile

Surpriză pentru iubitorii fotbalului din România: campionatele de fotbal din Spania (La Liga) şi Italia (Serie A) pot fi urmărite pe posturile Telekom Sport şi Digi Sport în următoarele trei sezoane.

17 aug. 2018, 20:36
Emoţiile au luat sfârşit. Meciurile Seria A şi La Liga  pot fi văzute de microbiştii din România. Cine a cumpărat drepturile

Ediţia 2018-2019 din Serie A se anunţă a fi una din cele mai spectaculoase din istorie, după ce formaţiile din Italia s-au întărit serios în această vară, după mai mulţi ani în care atenţia a fost atrasă în special de Premier League şi La Liga.

Juventus a dat o adevărată lovitură şi l-a transferat pe Cristiano Ronaldo, în speranţa că fostul star al Realului o va ajuta să cucerească şi Liga Campionilor.

Şi campionatul Spaniei va fi cel puţin la fel de interesant ca până acum. Real Madrid începe o nouă eră, fără principalii oameni care au adus trei Ligi ale Campionilor consecutive – Zinedine Zidane şi Cristiano Ronaldo. Va reuşi Lopetegui să constuiască o nouă generaţie galactică? Se va menţine Barcelona în top sau reuşeşte Atletico o nouă surpriză de proporţii?

Ambele campionate se pot vedea în România pe canalele Telekom Sport şi Digi Sport, din acest weekend.