Emoţionant: Andreea Mantea, prima imagine cu fiul său, David Andrei

Andreea Mantea, în vârstă de 28 de ani, a adus pe lume, miercuri dimineaţă, un băieţel de toată frumuseţea. Bebeluşul a primit nota 10 de la medici şi a cântărit 3,21 kilograme la naştere. Vă prezentăm prima imagine cu vedeta TV şi copilul său, David.

29 mai 2015, 11:13
Emoţionant: Andreea Mantea, prima imagine cu fiul său, David Andrei

Andreea Mantea se simte cea mai fericită femeie din lume. Vedeta a adus pe lume primul ei copil şi e foarte mândră de acest lucru, scrie spynews.ro.

Burlăciţa a născut la o clinică privată din Capitală, unde a fost vizitată de sora şi cumnatul ei.

Andreea Mantea va rămâne câteva zile internată, după ce a născut prin cezariană. „Cred că o să stăm peste weekend aici, pentru că în mod normal ar trebui să ies în weekend, dar nu pot. O să rămână pe săptămâna viitoare, dar eu mă bucur, învăţ şi eu mai multe de la doamna doctor”, a declarat Andreea Mantea, la Antena Stars.

Citeşte şi Ce spun astrele despre bebeluşul Andreei Mantea

Andreea Mantea i-a avut alături pe cei dragi în momentul în care şi-a adus pe lume băieţelul. „Exact cine trebuia a fost aici. Şi cine n-a fost… nu trebuia”, a spus Andreea Mantea, care a mărturisit că emoţiile provocate de faptul că a devenit mamă au făcut-o de mai multe ori să izbucnească în lacrimi.

Citeşte şi SURPRIZĂ DE PROPORŢII! Andreea Mantea a primit o VIZITĂ SURPRIZĂ înainte să nască