EMOŢIONANT. Ce au făcut părinţii lui Ionuţ Anghel la mormântul micuţului după ce au devenit milionari FOTO

Ionut Anghel a fost ucis de caini in urma cu trei ani, pe un teren de la marginea Parcului Tei, din Capitala.

02 sept. 2016, 12:18

Trecerea timpului si despagubirile uriase, de peste doua milioane de euro, primite de familia lui Ionut Anghel, copilul de patru ani ucis de patrupede, nu au atenuat durerea parintilor si a fratelui regretatului micut, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Decizie de ultimă oră pentru familia lui IONUŢ ANGHEL, băieţelul omorât de maidanezi. Au primit 2 miloane de euro despăgubiri

In fiecare zi, in jurul orei 16.00, sotii Anghel si fiul lor merg la cimitirul Sfanta Vineri, la locul de veci al baietelului trecut mult prea devreme in nefiinta, depun flori, inlocuiesc lumanarile arse cu unele noi si, cu lacrimi in ochi, se uita la cruce, la imaginea care-l infatiseaza pe Ionut, cu zambetul lui poznas.

Mai mult decat atat, o data la cateva saptamani, parintii lasa o jucarie noua intr-un suport, acum la locul de veci fiind asezata o ratusca de plus. Si asta nu e tot! De curand, familia micutului decedat in urma cu trei ani a mai adaugat un obiect interesant si emotionant la mormant.

Citeşte şi Motivarea sentinţei în cazul băieţelului ucis de maidanezi. Ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel

Chiar in spatele crucii a aparut o casuta inalta, cu motive religioase, unde se lasa lumanarile ca sa nu fie stinse de vant sau de ploaie. In plus, ca sa inveseleasca si mai mult petecul de pamant, parintii lui Ionut au montat, in iarba, o floarea-soarelui de plastic.