EMOŢIONANT. George Ogăraru, gest de milioane pentru Mihai Neşu

George Ogăraru este un om cu suflet mare! Când vine vorba despre Mihai Neşu, fostul fundaş al Stelei şi al lui Ajax este în stare de orice. Aşa s-a întâmplat recent, când cel mai bun prieten al "Bichonului” a făcut o vizită fulger în România.

03 nov. 2016, 08:46
EMOŢIONANT. George Ogăraru, gest de milioane pentru Mihai Neşu

Deşi are o groază de treabă la echipa a doua a celor de la Ajax Amsterdam, Ogăraru nu şi-a uitat fostul coechipier, scrie spynews.ro. La Bucureşti, George şi-a vizitat familia, dar şi-a făcut timp şi pentru a-l suna pe Mihai Neşu. Fostul fundaş dreapta a vrut să se asigure că „Bicho” este în regulă, conform unor surse apropiate celor doi.

Citeşte şi Mihai Neşu, primele imagini de la Muntele Athos FOTO

Ogăraru aşteaptă cu nerăbdare ca medicul Ion Alexie, stabilit în Statele Unite, şi el amic de-al lui Neşu, să primească acordul doctorilor de pe peste Ocean ca Mihai să beneficieze de un tratament revoluţionar. Toţi cei din jurul ex-fotbalistului de la FC Utrecht speră ca acesta să poată merge din nou.

După ce a vorbit cu Neşu, George Ogăraru a decis să se relaxeze pentru câteva ore. Antrenorul echipei secunde a clubului Ajax Amsterdam a mers la Federaţia Română de Tir Sportiv şi a luat câteva lecţii de tras cu puşca.

Mulţumit că familia şi cel mai bun prieten al său sunt bine, Ogăraru s-a întors la treabă, în Olanda. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fostul internaţional român la aeroport. Înainte de a se îmbarca în avion, George a stat cu telefonul mobil la ureche. Probabil, tânărul antrenor a mai vorbit o dată cu bunul său prieten, Mihai Neşu.

Susţinut de fani

Lovit cumplit de soartă după ce din 2011 se află în scaunul cu rotile, divorţat de soţie şi cu părinţii decedaţi, Mihai Neşu nu şi-a pierdut speranţa. În luna august, Mihai Neşu a primit cea mai bună veste din ultimul timp. Fanii Stelei şi cei mai buni prieteni ai săi îi pregătesc o mega-surpriză fostului internaţional român. George Ogăraru şi ultraşii stelişti vor organiza un nou meci dedicat lui Neşu.

Citeşte şi MIHAI NEŞU pleacă din România. DE CE a luat această decizie RADICALĂ

Evenimentul va avea loc în luna mai a anului viitor. Astfel, cel mai bun amic al lui Mihai şi suporterii roş-albaştri vor să strângă fonduri pentru ca fostul fotbalist să îşi continue tratamentul de care are nevoie. Deocamdată, organizatorii nu au anunţat data exactă la care va avea loc partida.

În luna mai a acestui an, la Sala Polivalentă din Capitală, a avut loc, sub sloganul „Uniţi pentru Mihai”, primul eveniment dedicat lui Neşu. George Ogăraru şi ultraşii stelişti au organizat un meci între generaţiile Steaua 2006 şi Steaua ’86. Peste 3.000 de fani au fost în tribune, iar banii strânşi din vânzarea biletelor de intrare au ajuns în conturile fostului internaţional român.