Emoţionant: Melodie CUTREMURĂTOARE pentru Michael Schumacher

Nemtii au demarat o campanie speciala de Craciun pentru a-l ajuta pe Michael Schumacher, in continuare paralizat.

15 dec. 2014, 13:49
Emoţionant: Melodie CUTREMURĂTOARE pentru Michael Schumacher

Michael Schumacher trece prin momente grele. A trecut un an de la teribilul accident care l-a aruncat pe Schumacher in coma. Pe 29 decembrie 2013, Schumacher a pierdut controlul ski-urilor in Alpii francezi, a cazut si s-a lovit la cap. A intrat in coma si a ramas asa luni bune. Din vara s-a trezit si a ajuns acasa, dar e in continuare paralizat si incapabil sa comunice. Cheltuielile pentru recuperare sunt imense, iar o compozitoare din Germania a decis sa stranga fonduri pentru celebrul pilot de Formula 1.

Compozitoarea Sascha Herchenbach a compus imnul „Born to Fight”, o melodie cantata de un cor gospel. Sotia lui Schumacher s-a declarat fericita de aceasta initiativa.

„Ma simt bine cand primesc asemenea vesti. Vreau sa le multumesc din inima celor care ne-au facut acest cadou, familia mea se simte sprijinita in aceste momente dificile”, a declarat Corinna Schumacher.

Soţia lui Michael Schumacher: „Vă mulţumesc pentru mesaje…”

Ea va fi prezenta si la lansarea cantecului intr-un pub din orasul ei natal, Kerpen din Germania.

Melodia va fi interpretata si de cateva vedete locale si de piloti din Formula 1, se vor proiecta filme despre Schumacher si 46 de baloane vor fi inaltate catre cer in onoarea pilotului.

„Am scris acest cantec in trei zile. Sper sa fie o inspiratie pentru oamenii cu dizabilitati si sa il inspire pe Michael.

Vrem sa aprindem un licar de speranta si iubire pentru toti oamenii cu dizabilitati cu acest cantec”, a declarat compozitoarea Sascha Herchenbach. 

Imaginea cu MICHAEL SCHUMACHER care a declanşat SCANDALUL ANULUI în Germania FOTO