EMOŢIONANT. O copilă din Beclean, adoptată în Germania, îşi caută familia naturală după 25 de ani

O tânără în vârstă de 29 de ani, născută la Beclean, județul Bistrița-Năsăud, dar adoptată pe când avea doar patru ani, își caută acum familia biologică! Este vorba despre Maria Livia, ai cărei părinți naturali ar fi din orașul de pe Someș.

29 feb. 2016, 15:06
EMOŢIONANT. O copilă din Beclean, adoptată în Germania, îşi caută familia naturală după 25 de ani

Maria Livia a fost adoptată de către o familie din Germania, dar după 25 de ani dorește să-și regăsească familia care a adus-o pe lume, scrie voceatransilvaniei.ro. Părinții ei din Beclean ar fi Dorel și Anișca-Dorina Bucșă.

Citeşte şi Incident CUTREMURĂTOR în centrul Moscovei: O femeie a fost surprinsă cu capul unui copil în mână

„Tânără adoptată in Germania, îşi caută familia biologică din BECLEAN, Jud. Bistrița Năsăud. HIRLET MARIA LIVIA a fost născută pe data de 25 Mai 1987 şi adoptată la virsta de 4 ani de la orfelinat. Căutăm familia Anisca -Dorina BUCŞĂ şi Dorel BUŞCĂ locuitori ai oraşuluui Beclean. Din documentele de adopție se ințelege că dinşii ar fi familia ei. Dacă aveti informatii, vă rugăm să ne contactați pe pagina de comunitate: The never forgotten Romanian children”, se precizează într-un mesaj postat în grupul Știri din Beclean.

Organizația The never forgotten Romanian children are peste 3.600 de fani pe rețeaua de socializare Facebook și se dedică tuturor copiilor adoptați din România, care doresc să-și regăsească părinții naturali. Printre cei care își caută rădăcinile se numără tineri din județele